NB II: új csapatbuszt kapott az újonc DEAC – fotó

Vágólapra másolva!
2020.07.13. 13:21
Címkék
A labdarúgó NB II egyik újonca, a DEAC hivatalos honlapján tudatta, hogy új csapatbuszt vásárolt. A debreceni klub hozzátette: taoforrásból szerezte be a járművet, amelyet a kosárlabda- és a futballcsapat is használ majd más szakosztályok mellett, annak időbeosztásától függően.

„Majdnem két évvel ezelőtt pályáztuk meg a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségénél ezt a buszt – mondtaLóczi Lászlóné Kovács Marianna, a DEAC ügyvezetője a klub hivatalos honlapjának. – Régóta vártunk erre, korábban mindig irigykedve néztük, hogy más csapatok logóval felcímkézett járművel érkeznek. Bíztunk benne, egyszer nálunk is megvalósulhat ugyanez. Szerencsére sikerült megnyerni a beszerzés lehetőségét. A kényelmes utazás a teljesítményekre is hatással lehet, hiszen nem mindegy, milyen körülmények között kell megtenni időnként több száz kilométert. A másik, hogy a klubérzést erősíti, ha saját logóval ellátott busszal utazhatnak a játékosaink, ugyanis egy idegenbeli mérkőzés előtt teljesen más érzés leszállni egy ilyen járműről.”„Majdnem két évvel ezelőtt pályáztuk meg a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségénél ezt a buszt – mondtaLóczi Lászlóné Kovács Marianna, a DEAC ügyvezetője a klub hivatalos honlapjának. – Régóta vártunk erre, korábban mindig irigykedve néztük, hogy más csapatok logóval felcímkézett járművel érkeznek. Bíztunk benne, egyszer nálunk is megvalósulhat ugyanez. Szerencsére sikerült megnyerni a beszerzés lehetőségét. A kényelmes utazás a teljesítményekre is hatással lehet, hiszen nem mindegy, milyen körülmények között kell megtenni időnként több száz kilométert. A másik, hogy a klubérzést erősíti, ha saját logóval ellátott busszal utazhatnak a játékosaink, ugyanis egy idegenbeli mérkőzés előtt teljesen más érzés leszállni egy ilyen járműről.”

A klub közlése szerint az ötéves, kifogástalan állapotban lévő busz 60 millió forintba került, első útja Mád felé vezetett, ahol a DEAC labdarúgói egyhetes edzőtábort tartanak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik