NB II: Tóth Attila lett a PMFC új sportigazgatója

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.09.14. 19:06
null
Tóth Attila PMFC-sállal (Fotó: Kurdi József/pmfc.hu)
A labdarúgó NB II-ben szereplő PMFC a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Tóth Attila lesz a klub új sportigazgatója.

 

A PMFC újdonsült sportigazgatója aktív pályafutása során szerepelt többek között szülővárosa, a Szeged másodosztályú együttesében, légióskodott Ausztriában, rövid ideig Görögországban, illetve futsalban NB I-es gólkirály és magyar válogatott is volt.

Tóth Attila szakmai pályafutását a Vasas Kubala Akadémián kezdte, ahol előbb vezető játékos megfigyelőként dolgozott, majd évekig sportigazgatóként segítette az angyalföldi utánpótlást. Ezzel párhuzamosan az NB II-es BFC Siófok sportigazgatójaként is tevékenykedett, valamint vezette a Budapest Honvéd-MFA pre-akadémiáját.

„György Tamás tulajdonostól a nyár elején kaptam azt a megtisztelő feladatot, hogy aktívan besegítsek a PMFC keretének kialakításába. Úgy gondolom, remek csapatmunkával olyan játékosállományt tudtunk összeállítani, amelynek tagjai alázatosak a futball iránt, éhesek a sikerre, és fejlődni szeretnének. Az NB II-es gárda játékosainak kiválasztása nem egyszemélyes döntés eredménye, a vezetőedzővel és a szakmai stábjával közösen zajlik a munka, és azon szerencsés helyzet áll fent, hogy mindenkit közös cél vezérel. Nem várunk el csodát, a kitartó, türelmes munkában hiszünk, hiszen még hosszú építkezés elején járunk. Az eredményességet is figyelembe véve szeretnénk a mérkőzéseken hétről hétre szórakozást nyújtani szurkolóinknak mondta Tóth Attila.

Forrás: pmfc.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik