NB II: többhetes kihagyás vár a ZTE középpályására

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.22. 14:08
Bedi Bence, a labdarúgó NB II-ben szereplő ZTE középpályása szalagsérülést szenvedett a szerdai, Maribor elleni felkészülési mérkőzésen, a játékosra többhetes kihagyás vár – számolt be róla a zaol.hu.

A játékost – aki még ott a helyszínen, Moravske Toplicén a zaol.hu érdeklődésére elmondta, hogy beszorult a térde ellenfelének a lába közé, és egy reccsenést hallott – ölben kellett levinni a pályáról. Szerda este MR-vizsgálaton esett át, aminek csütörtökön lett meg az eredménye. Erről a csapat orvosa, dr. Magyar László a következőket mondta:zaol.hu érdeklődésére elmondta, hogy beszorult a térde ellenfelének a lába közé, és egy reccsenést hallott – ölben kellett levinni a pályáról. Szerda este MR-vizsgálaton esett át, aminek csütörtökön lett meg az eredménye. Erről a csapat orvosa, dr. Magyar László a következőket mondta:

„A felvételek alapján úgy tűnik, hogy a játékos keresztszalagja és a porc sem károsodott, viszont részleges belsőszalag-sérülést szenvedett. Jelen állás szerint ez így is többhetes kihagyást eredményez Bedi Bence esetében."

Azt, hogy a tavaszi rajtra felépül-e az ősszel valamennyi mérkőzésen szereplő játékos, még nem tudni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik