NB II: több hónap kihagyás után a Haladáshoz igazolt a védő

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2022.01.14. 11:30
null
Csató Martin (balra) a Haladás második téli igazolása (Fotó: Dömötör Csaba)
Lencse László után megvan a Szombathelyi Haladás második téli igazolása: a 27 éves, 190 cm magas belső védő, Csató Martin két és fél évre szóló szerződést írt alá a klubbal – számolt be róla a klub honlapja.


A békéscsabai születésű Csató Martin a Videotonban nevelkedett, aztán szerepelt Győrben, Mezőkövesden, Siófokon, Dorogon, majd a Vasasban. Az angyalföldi klub 2021 elején kölcsönadta Csákvárra, tavasszal a Fejér megyei együttesben szerepelt, onnan tért vissza a nyáron a Vasashoz, de a piros-kékektől augusztusban távozott, azóta pedig nem volt csapata.

Csató az NB II-ben eddig 131 bajnokin szerepelt és egy gólt szerzett. A védő – aki egyébként a korábbi kiváló békéscsabai, majd győri labdarúgó, későbbi edző, Csató Sándor fia – a napokban próbajátékon vett részt a Haladásban és szerepelt a múlt szombati, zsámbéki felkészülési mérkőzésen is. Németh Szabolcs vezetőedző egyébként korábbról ismerte a futballistát, hiszen Csató anno Dorogon a játékosa volt.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők: Csató Martin (szabadon igazolhatóként, legutóbb Vasas), Lencse László (Gyirmót FC Győr)
Távozók: Debreceni Zalán (Nyíregyháza Spartacus – kölcsönbe), Hegedűs Márk (?), Rácz Ferenc (Dorog),Romic Danijel (horvát-magyar, Budafok)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik