NB II: telt ház várható a Kecskemét záró mérkőzésén

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.05.19. 20:14
null
Telt ház várható a Kecskemét záró mérkőzésén (Fotó: kecskemetite.hu)
Csütörtökön elkezdődött a jegyértékesítés a labdarúgó NB I-be már biztosan feljutó Kecskemét Szentlőrinc elleni másodosztályú záró mérkőzésére, s a Bács-Kiskun megyeiek beszámolója szerint nem kizárt, hogy vasárnap telt ház lesz a Széktói Stadionban.

 

„Rohamléptekben fogynak a jegyek, arra is jó esély mutatkozik, hogy a pénteki elővételes jegyvásárlás során elkelnek a belépők” számolt be róla a Kecskemét.

Mint ismert, egy fordulóval a bajnokság vége előtt, a Haladás 3–1-es legyőzésével eldőlt, hogy az első helyezett Vasast a Kecskeméti TE követi az élvonalba.

Üröm az örömben, hogy a kezdeti információk szerint a Bács-Kiskun megyeiek stadionja nem alkalmas élvonalbeli mérkőzések rendezésére.

Csütörtökön azonban jobb hírt közöltek a hivatalos oldalukon: „szerdán az MLSZ illetékesei és a városvezetés részvételével stadionbejárást tartottak, melyen minden résztvevő arra törekedett, hogy közös erővel elérjük, hogy a Széktói Stadionban egy osztállyal feljebb is meccseket rendezzünk” – a kijelentés alapján a kecskemétieknek még van esélyük arra, hogy mégis otthon játszhassanak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik