NB II: teljes a Budafok kerete, Kulcsár Kornél visszatért

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2022.02.15. 13:06
null
Kulcsár Kornél fél éves győri kitérő után ismét a Budafok mezét öltheti majd magára (Fotó: Török Attila)
Fél év után visszatért az ETO FC-től Kulcsár Kornél a szintén a labdarúgó NB II-ben szereplő Budafoki MTE-hez – számolt be róla a klub honlapja.


A 30 éves, egykoron Kaposváron, a Haladásban, a ZTE-ben, Pápán, Mezőkövesden és Kisvárdán is szereplő középpályás 2019 januárjában igazolt a Budafoki MTE-hez. Két és fél idényt töltött az együttesben és fontos tagja volt az élvonalba feljutó gárdának. Minden sorozatot figyelembe véve 73 alkalommal lépett pályára és 11 gólt szerzett a csapatban, míg az NB I-ben 31 alkalommal lépett pályára és két találatot ért el (a ZTE és a DVTK ellen).

Kulcsár Kornél aztán tavaly nyáron távozott Budafokról és az ETO FC-hez szerződött, onnan tér most tehát vissza a XXII. kerületiekhez.

Nagyon hasonló a helyzet, mint amikor először érkeztem Budafokra, akkor is a kiesés ellen harcoltunk, aztán végül szerencsére simán bennmaradtunk, majd jött egy bravúros szezon és feljutottunk az első osztályba – tekintett vissza a középpályás a klubhonlapon. – Jó lenne, ha a történelem megismételné önmagát, és annak ellenére, hogy nehéz helyzetben vagyunk, a bajnokság végére elkerülnénk a veszélyzónából. Jó állapotban vagyok, edzésben voltam egész télen, így bízom benne, hogy sokat tudok segíteni a Budafoknak a közös célok elérésében!"

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAFOKNÁL
Érkezők:
Beke Péter (ZTE FC), Csonka András (FTC – kölcsönbe), Greksa Bence (Budafoki MTE II), Györgyi Arthur (KFC Komarno – Szlovákia), Kulcsár Kornél (ETO FC), Romic Danijel (horvát-magyar, Haladás), Varga Donát (Vasas – kölcsönbe)
Távozók
: Fekete Máté (ESMTK), Ihrig-Farkas Sebestyén (Vasas), Khiesz Kornél (Balatonfüred), Szabó Máté (Szentlőrinc)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik