NB II: távozó és érkező is várható a Szeged 2011-nél

Vágólapra másolva!
2012.12.21. 13:35
Gálhidi György, a labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő Szeged 2011 újonnan kinevezett vezetőedzője agresszív támadófutballt ígér, így természetesen a játékoskeretet is ennek megfelelően szeretné kialakítani. Az 58 éves szakember szerint távozó és érkező is várható majd a közeljövőben.

„Sokat beszélgettünk az elmúlt napokban Adem Kapiccsal, a sportigazgatóval és Lóczi István megbízott edzővel is a jövőről, az elképzelésekről és a lehetőségekről, s azt látom, hogy minden feltétel adva van a jó munkához. Természetesen lesznek változások a csapat háza táján, jönnek is játékosok és távoznak is, de konkrétumokról még nem tudok beszámolni. Január 7-én elkezdjük a felkészülést, személyesen akkor ismerkedem majd meg a fiúkkal, de a munkát én a fejemben már elkezdtem" – nyilatkozta az újonnan kinevezett vezetőedző, Gálhidi György a szegedma.hu-nak.

„Amikor Nyíregyházán voltam edző, ellenfélként találkoztam a gárdával, és több tévés meccsét is láttam a Szeged 2011-nek. Egy sokra hivatott együttesről van szó, az elsődleges célunk az lehet, hogy az első öthöz fölzárkózzunk a tabellán. Amit szeretnék megvalósítani, az egy agresszív, visszatámadó foci, amelynél a védők is szerepet vállalnak a támadásokban. Fontosnak tartom, hogy látványos labdarúgást műveljünk. Én is azok közé az edzők közé tartozom, akik a sok munkában hisznek, ennek szellemében kezdjük januárban a felkészülést" – tette hozzá az 58 éves szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik