NB II: Tatabányán rendezik a Dorog–Kazincbarcika meccset

Vágólapra másolva!
2021.02.19. 16:29
null
Dorogon alkalmatlan a stadion centerpályája a vasárnapi meccs megrendezésére (Fotó: Török Attila)
Tatabányán rendezik meg vasárnap 14 órától a Dorogi FC–Kazincbarcika SC bajnoki mérkőzést a labdarúgó NB II 25. fordulójában, mivel a dorogi stadion centerpályája rossz állapotban van.

 

Tóth László, a dorogiak ügyvezetője a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, hogy az időjárási körülmények miatt a bő egy hete lejátszott Dorog–Ferencváros Magyar Kupa-mérkőzésen a centerpálya állapota sokat romlott, ezért kénytelenek voltak más megoldást keresni – a választás a tatabányai Grosics Gyula Stadionra esett. A Dorog–Kazincbarcika találkozót is természetesen – a hatályos jogszabályoknak megfelelően – zárt kapuk mögött rendezik meg.

A dorogisport.hu Facebook-oldala pedig arról számolt be, hogy márciusban elkezdődhet a dorogi Buzánszky Jenő Stadion felújítása.

A rekonstrukció részeként pályafűtést, világítást, öntözőrendszert építenek ki, továbbá a vízelvezetés megoldása, az irányítási pont és a labdafogó háló kialakítása, egy 20 m2-es LED-kijelző kihelyezése, illetve két új vizesblokk építése szerepel a tervekben. A centerpálya mellett a területen két új műfüves edzőpálya is elkészül a következő hónapokban. Mindezek kivitelezése tavasszal kezdődhet el. A fejlesztés állami támogatásból valósul meg.

A tervek szerint március 15-étől a Dorogi FC kiköltözik a stadionból, az viszont még kérdéses, hogy a dorogiak az edzéseket, illetve a tavaszi szezonból hátralévő hazai meccseiket hol rendezik meg. Tóth László ügyvezető szerint nincs kizárva, hogy a választás Tatabányára esik majd, de több másik helyszín is benne van még a „pakliban".

NB II
25. FORDULÓ
Február 21.

14.00: DEAC–Szolnoki MÁV FC
14.00: PMFC–Aqvital FC Csákvár
14.00: Soroksár–Békéscsaba 1912 Előre
14.00: Dorogi FC–Kazincbarcika SC (Tatabányán)
14.00: Nyíregyháza Spartacus–ETO FC Győr
14.00: Gyirmót FC Győr–BFC Siófok
14.00: FC Ajka–Szombathelyi Haladás
17.00: Szeged-Csanád Grosics Akadémia–DVSC
17.00: Kaposvári Rákóczi FC–Szentlőrinc
19.30: Vasas FC–Budaörs (Tv: M4 Sport)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik