NB II: szerződéshosszabbítást ért a sikeres idény az edzőnek

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2021.05.31. 11:49
További két évig Marián Sluka irányítja a labdarúgó NB II-ben szereplő Szentlőrincet – számolt be róla a klub honlapja.





Marián Sluka további két évig marad Szentlőrincen (Fotó: Tumbász Hédi)
Marián Sluka további két évig marad Szentlőrincen (Fotó: Tumbász Hédi)


A Szentlőrinc a 2020–21-es kiírásban először szerepelt a másodosztályban, s bár újoncként rendkívül fiatal kerettel vágott neki a küzdelmeknek, sikerült kivívnia a bennmaradást.

Miután a szakmai stáb és a játékosok jól megértették egymást és az eredmények is jöttek, a klubvezetőség úgy döntött, hogy továbbra is Marián Sluka vezetőedzővel képzeli el a folytatást; a szakvezetővel szerződést hosszabbítottak, új megállapodása 2023 nyaráig szól.

Szentlőrincen olyan közegbe kerültem, amelyben nagyon pozitív emberek vesznek körül – fogalmazott a klub honlapjának Marián Sluka. – Érzem a bizalmat, így pedig lehet dolgozni! Szabadon dönthetek, kiválaszthatom az irányt, a klub által megfogalmazott stratégia pedig nem változik menet közben. Nem tagadom, voltak megkereséseim, két NB II-es csapat is hívott magához, de nemet mondtam: én inkább most ezen az úton szeretnék továbbmenni. Tisztában vagyok vele, hogy a lehetőségeink behatároltak, de ami adott, abból a maximumot akarjuk kihozni. Bízom benne, hogy az elmúlt évadban mutatott kemény szakmai munkával a következő idényben is sikeresek lehetünk, meg tudjuk ismételni azt, amit most véghez vittünk.”

Marián Sluka teljesítette azt, amit az idény előtt elvállalt, a csapatunk bent maradt az NB II-ben – mondta Kovácsevics Csaba tulajdonos. – Fiatal, ambiciózus edző, akivel mind emberileg, mind szakmailag elégedett voltam. Látszott, hogy remekül együtt tud dolgozni a stáb többi tagjával, a játékosokkal és a vezetőséggel is. Olyan szakember, aki fejlődni akar, ahogy a csapatunk, ő is előrébb akar lépni.”

Az újonc Szentlőrinc 42 ponttal a 16. helyen zárt, így a következő idényben is ott lesz az NB II-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik