NB II: Szentes Lázár a Gyirmót szakmai igazgatója – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.06. 13:11
A labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót Szentes Lázárt nevezte ki szakmai igazgatónak. A klub hamarosan új vezetőedzőt is nevez ki.

Mint beszámoltunk róla, a héten távozott a Gyirmót vezetőedzője, Sisa Tibor, és megírtuk, hogy értesüléseink szerint a klub vezetői a jövőben új koncepció mentén képzelik el a szakmai munka irányítását. a héten távozott a Gyirmót vezetőedzője, Sisa Tibor, és megírtuk, hogy értesüléseink szerint a klub vezetői a jövőben új koncepció mentén képzelik el a szakmai munka irányítását.

Információnk igaznak bizonyult. A gyirmótiak a klub hivatalos honlapján azt írják, „a Gyirmót FC vezetősége új szakmai koncepció mellett létrehozta a szakmai igazgató státuszt. A szakmai igazgató feladata az első csapat és a teljes utánpótlás szakmai irányítása és felügyelete.”

A vezetőség szombaton három évre megállapodott Szentes Lázárral, az ismert, volt győri labdarúgóval és szakedzővel. A vezetőedzőt a szakmai igazgató javaslata alapján választják ki, ennek eredményéről később tájékoztat a klub.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik