NB II: súlyos sérülést szenvedett a Diósgyőr középpályása

Vágólapra másolva!
2022.11.09. 07:44
null
Fotó: Laufer László/Új Dunántúli Napló
Vasárnap a Szeged-Csanád GA–DVTK NB II-es labdarúgó-mérkőzés 16. percében egy labdára irányuló összecsapás során súlyosan megsérült a Diósgyőr középpályása, Holdampf Gergő. A vizsgálatokat követően kiderült, hogy a diósgyőri labdarúgó teljes térd belső oldalszalag-szakadást szenvedett, amelynek a kezelése várhatóan hat hetet vesz igénybe – számolt be a klub honlapja.

 

A keddi napon megkaptuk Holdampf Gergő leleteit, a DVTK tulajdonosával, dr. Magyar Mátyással együtt megnéztük az MR-felvételeket és egyeztettünk egy budapesti térdsebész specialistával is – nyilatkozta a klubhonlapon Dr. Szabó Zsolt, a DVTK orvosigazgatója. – Labdarúgónk sajnálatos módon teljes térd belső oldalszalag-szakadást szenvedett, aminek a konzervatív kezelése mellett döntöttünk. Ez egy komplex speciális kezelés, időközben változtatott rögzítéssel, fizikoterápiával. Jelen állás szerint hat hét kieséssel számolunk, azaz legkorábban januárban térhet vissza Gergő a csapathoz.”

A 28 éves Holdampf Gergő nyáron a Haladástól érkezett a DVTK-hoz, a borsodiaknál az őszi szezonban mind a 15 NB II-es bajnokin kezdőként szerepelt és egy gólt szerzett.

A Diósgyőr a szerdai, 16. fordulóban a Csákvár otthonában lép pályára 13 órai kezdettel.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik