NB II: súlyos büntetéssel sújtotta az MLSZ az MTK-t

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2019.10.16. 08:40
Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága „szurkolói felelőtlenség” miatt súlyos, 1 millió forintos büntetést szabott ki az MTK-ra – olvasható a kék-fehérek hivatalos honlapján.

Mint az az MTK tájékoztatásában áll, a Magyar Labdarúgó-szövetség eljárást indított a gárda október 6-i, Vác elleni NB II-es bajnokiján történtek miatt – a szövetség megállapította, hogy „a Balassagyarmaton megrendezett találkozón a vendégszurkolók a mérkőzés 86. percében, saját szektorukban körülbelül 5-6 db füstöt adó pirotechnikai eszközt hoztak működésbe”.„a Balassagyarmaton megrendezett találkozón a vendégszurkolók a mérkőzés 86. percében, saját szektorukban körülbelül 5-6 db füstöt adó pirotechnikai eszközt hoztak működésbe”.

Az MLSZ ezek után úgy határozott, hogy „szurkolói felelőtlenség” miatt súlyos, 1 millió forintos büntetésben részesíti az MTK-t.

A fővárosi egyesület honlapja hozzáteszi: „az MLSZ ezzel még a legenyhébb ítéletet rótta ki az MTK Budapestre, hiszen a szövetség az új idény előtt szigorította a Fegyelmi Szabályzatot: a pirotechnikai eszközök egyszeri alkalommal történő használata 1 millió forinttól 10 millió forintig terjedő pénzbüntetést von maga után”.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik