NB II: sokoldalú középpályással erősített a Pécs – hivatalos

R. D. P.R. D. P.
Vágólapra másolva!
2023.01.20. 10:40
null
Kártik Bálint motiváltan tekint az új kihívás elé (Fotó: pmfc.hu)
A Puskás Akadémiától igazolt középpályást a labdarúgó NB II-ben szereplő Pécsi Mecsek FC: Kártik Bálint érkezését csütörtökön jelentették be a pécsiek.

Kártik Bálint az utóbbi években a másodosztályú Aqvital FC Csákvárnál játszott kölcsönben, most viszont végleg megvált tőle anyaegyesülete, a Puskás Akadémia.

A 25 éves, több poszton is bevethető játékos a pécsiek ötödik téli igazolása.

„Nagyon örültem a megkeresésnek, miként a csapatnak, úgy nekem is komoly céljaim vannak a jövőt illetően. Pályafutásom szempontjából nagy előrelépést jelent a PMFC játékosává válni. Remek közegbe kerültem, ahol minden feltétel adott a sikeres szerepléshez. A társak gyorsan befogadtak, igazán pozitív az öltözői légkör. Pécsen szeretik a labdarúgást a szurkolók, így óriási motivációt jelent majd ilyen szépszámú közönség előtt pályára lépni” – olvashatók Kártik Bálint szavai a PMFC honlapján.

A pécsiek pénteken arról is beszámoltak, hogy a csapat saját nevelésű középpályása, a 17 éves Bachesz Edvin aláírta első profi szerződését.


TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PÉCSI MFC-NÉL
Érkezők:
Majnovics Martin(SV Horn – Ausztria),Pejovics Danilo(Kecskemét – kölcsönbe),Szabó Máté(Szentlőrinc), Varasdi Dániel (Kozármisleny), Kártik Bálint (Puskás Akadémia)
Távozók
: Futó Zsombor
(Békéscsaba),Hadaró Valentin(Kecskemét – kölcsönből vissza),Kovács Péter(?),Marques-Airosa Patrik(?),Nikitscher Tamás(Kecskemét)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik