NB II: sok a sérült a Balmazújvárosnál, de nincsenek kiszemeltek

Vágólapra másolva!
2013.02.19. 13:58
Híres Gáborral, a labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő Balmazújváros FC vezetőedzőjével a csapat hivatalos honlapja készített interjút, amelyben elmondta: komoly problémákkal küzdenek, hiszen a felkészülési időszak alatt négy játékosa is kiesett a védelemből, ennek ellenére nem terveznek új igazolásokat a tavaszi bajnoki rajtig.





„Kiss László sérülése tűnik a legkomolyabbnak, vele kapcsolatban kedden leszünk majd okosabbak. Bízom a csodában, hogy a térdproblémája miatt nem fogjuk hosszabb időre elveszíteni. Bokros Tibor és Németh Ádám a bokájára kapott rúgást. Ők remélhetőleg egy, maximum két hét múlva újra velünk edzhetnek majd. Ludánszki István az oldalára kapott egy rúgást, az ő problémája tűnik a legenyhébbnek" – mondta Híres a balmazfoci.hu-nak.

„Négy játékosunk esett ki sérülés miatt a védelemből, elég »vékonyan« maradtunk. Kedden leülünk a szakmai igazgatónkkal és elnökünkkel, s áttekintjük a helyzetünket. Annyit mondhatok, hogy jelenleg nincsenek kiszemeltjeink" – tette hozzá a vezetőedző.

A Balmazújváros legközelebb szerdán lép pályára, a Hatvan elleni felkészülési mérkőzésen.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik