NB II: rutinos védő és középpályás érkezett a Szegedhez

Vágólapra másolva!
2021.07.02. 08:26
null
A 33 esztendős Vári Barnabás Győrből érkezik (Fotó: Micheller Szilvia)
Vári Barnabás és Farkas Aurél a labdarúgó NB II-ben szereplő Szeged-Csanád GA együttesében folytatja pályafutását – számolt be róla a klub honlapja.


A 33 esztendős Vári Barnabás egy plusz egy évre kötelezte el magát a klubhoz. A belső védő komoly élvonalbeli tapasztalattal rendelkezik: korábban megfordult a Paks és a Kisvárda csapatában, legutóbb pedig az ETO FC Győrt erősítette. Eredetileg csatárként kezdte pályafutását, de az elmúlt években jobbára a védelem tengelyében kapott szerepet.

Évek óta szó volt róla, hogy Szegedre szerződöm, de eddig mindig másképp alakult, viszont örülök, hogy most összejött mondta a klubhonlapon Vári Barnabás. – Sokan nem tudják rólam, hogy Szegeden születtem, onnan indult az életem. Jövőbe mutató tervet vázolt elém a vezetőség, így örömmel írtam alá a szerződést.”

A 27 esztendős Farkas Aurél kétéves szerződést írt alá a szegediekhez. A védekező középpályás legutóbb a Nyíregyháza Spartacust erősítette, korábban pedig szerepelt az ESMTK, a Ferencváros, a Szolnok, a Csákvár és a Kaposvár együttesében is. Sőt, a 2016–2017-es kiírásban a Szegedben már szerepelt egyszer, akkor 17 bajnoki mérkőzésen egy gólt szerzett.

Nagyon jó szívvel írtam alá a szerződést ecsetelte a klubhonlapon Farkas Aurél. – Amikor a klub megkeresett, egyből eszembe jutottak a régi emlékek, az itt töltött egy évben nagyon jól éreztem magam. A döntésemben az is közrejátszott, hogy régóta ismerem Dragan Vukmirt, aki egyszer már szeretett volna leigazolni. Szeretnék meghatározó játékossá válni, hogy hozzásegíthessem a csapatot a célok eléréséhez.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik