NB II: rutinos, NB I-et megjáró védőt igazolt a Csákvár

Vágólapra másolva!
2020.07.15. 14:00
null
Marko Vukaszovics (Fotó: Tumbász Hédi)
Marko Vukaszovics a Csákvárban folytatja pályafutását – írta meg hivatalos honlapján az NB II-es labdarúgócsapat. Bejelentett egy-egy új igazolást a Gyirmót és a Dorog is.

 

Visinka Ede, a csákváriak vezetőedzője Tányéros Ádám súlyos sérülése és kiesése miatt szorgalmazta egy rutinos játékos szerződtetését, így került képbe a 30 éves Marko Vukaszovics, aki már be is kapcsolódott a közös munkába.

A magyar felmenőkkel, illetve papírokkal rendelkező montenegrói védő 2013 nyarán érkezett Magyarországra, előbb a Kecskemétet, majd a Vasast erősítette, aztán 2018-ban, a Vojvodinánál töltött két esztendő után az ETO FC Győr játékosa lett, ahonnan tavaly novemberben távozott – azóta nem volt csapata.

Az öt nyelven – köztük anyanyelvi szinten magyarul is – beszélő Vukaszovics 77 meccsen lépett pályára az NB I-ben.

GYIRMÓT. Egy évre kölcsönvették a Mol Fehérvár 19 éves labdarúgóját, Major Martint. A védő az elmúlt két esztendőben a piros-kékek NB III-as csapatának meghatározó tagja volt.

DOROG. A korábban a DVTK-val az NB I-ben is szereplő, legutóbb Tiszakécskén játszó Tóth Barnabás két évre szóló szerződést írt alá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik