NB II: részleges szakadás – kidőlt a korábbi Fradi-kapus

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.21. 14:12
Mint ismert, a Nyíregyháza labdarúgócsapata az NB II 4. fordulójában 3–0-ra kikapott Dorogon, így elveszítette a hibátlan mérlegét és lecsúszott a dobogóról. További rossz hír a Szpari-szurkolóknak, hogy az együttes kapusát, Jova Leventét sérülés miatt a 76. percben le kellett cserélni. A korábbi Ferencváros-játékos vádlijában részleges izomszakadást mutattak ki a vizsgálatok, így elmondása szerint a következő két-három mérkőzést biztosan ki kell hagynia.

„Elindultam kifelé és hirtelen fájdalmat éreztem a lábamban. Tudtam, hogy nagy a baj, és sajnos a diagnózis is megerősítette, hogy részleges szakadás van a vádlimban. Egyelőre rendesen járni sem tudok, és a következő két-három mérkőzést biztosan ki kell hagynom. Speciális kezeléseket kapok Budapesten, amellyel felgyorsítható a gyógyulás. Szerdán viszont biztosan Nyíregyházára utazok, szeretnék a helyszínen szurkolni a többieknek. Nagyon rossz érzés volt lejönni a pályáról Dorogon, a sérülés mellett az eredmény is rosszul alakult, de remélem, a Soroksár ellen javítunk” – idézi Jova Leventét a Szpari Facebook-oldala. „Elindultam kifelé és hirtelen fájdalmat éreztem a lábamban. Tudtam, hogy nagy a baj, és sajnos a diagnózis is megerősítette, hogy részleges szakadás van a vádlimban. Egyelőre rendesen járni sem tudok, és a következő két-három mérkőzést biztosan ki kell hagynom. Speciális kezeléseket kapok Budapesten, amellyel felgyorsítható a gyógyulás. Szerdán viszont biztosan Nyíregyházára utazok, szeretnék a helyszínen szurkolni a többieknek. Nagyon rossz érzés volt lejönni a pályáról Dorogon, a sérülés mellett az eredmény is rosszul alakult, de remélem, a Soroksár ellen javítunk” – idézi Jova Leventét a Szpari Facebook-oldala.

EMLÉKEZTETŐ
DOROG
NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 3–0 (2–0)
Dorog, Buzánszky Jenő Stadion, 700néző.Vezette:Szilasi Szabolcs (Lémon Oszkár, Mohos Milán)
DOROG:Vajda– Németh Á.,Csató,Bora,Grabant– Szellák,Kovács D.– Faragó(Göblyös, 90.), Mészáros Á.,Kamarás(Perovics, 93.) – Simon Attila (Sitku, 78.).Vezetőedző:Schindler Szabolcs
NYÍREGYHÁZA:Jova(Hermány, 76.) – Hinora,Fodor F.,Kelemen,Papp M.– Holdampf(Gajdos,a szünetben), Csilus– Pekár,Rudolf,Rezes– DragónerF. (Sinanovic,42.).Vezetőedző:Lucsánszky Tamás
Gólszerző:Faragó (1–0) a 4., Simon Attila (11-esből, 2–0) a 19., Mészáros Á. (3–0) a 93. percben
MESTERMÉRLEG
Schindler Szabolcs:– Egykori mesterem, Verebes József szavait idézve, a negyedik fordulóban megérkeztünk a bajnokságba. Már az előző hetekben is minimális dolgokon csúsztunk el, de most kevesebb egyéni hibát követtünk el. Megérdemelten nyertünk, mert rengeteget tettünk a győzelemért.
Lucsánszky Tamás:– Az első tizenöt percben nagyon nyitottan, túlságosan nyerésre játszva futballoztunk. Ezt megbüntette az ellenfelünk. A második félidőben már az ő akaratuk érvényesült, nem tudtunk helyzeteket kialakítani, így okos, taktikus játékkal megérdemelten nyert a Dorog.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik