NB II: profi szerződést kapott a 21 éves jobbhátvéd a Budafoktól

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2022.03.20. 11:08
A labdarúgó NB II-ben szereplő Budafoki MTE újabb fiatal játékossal kötött profi szerződést, így a szakmai stáb döntése értelmében az eddig a Budapest-bajnokság I. osztályában szereplő BMTE II-t erősítő Forrai Zoltán mostantól az NB II-es csapattal készül – számolt be róla a klub honlapja.



Forrai Zoltán profi szerződést kapott (Fotó: budafokimte.hu)
Forrai Zoltán profi szerződést kapott (Fotó: budafokimte.hu)


A 21 éves játékos 2021 januárjában igazolt Újpestről Budafokra, a most futó idényben 14-szer szerepelt a Budapesti I. osztály küzdelmeiben és jobbhátvéd létére már két gólt szerzett.

Nagyon örülök a lehetőségnek, hogy immár profi játékosként, a másodosztályban is bizonyíthatok majd – mondta a klubhonlapon Forrai. – Úgy érzem, kész vagyok a feladatra, hogy segítsem a csapatot a céljai elérésében. Bíztam benne, hogy eljön ez a pillanat, mert nyár óta többször is részt vettem az NB II-es csapat edzésein, januártól pedig szinte folyamatosan velük készülök, többek között az umagi edzőtáborban is játszottam már két edzőmeccsen. Szerencsére a beilleszkedéssel sem volt probléma, soha nem éreztették velem a többiek, hogy újonc vagyok.”

A Budafok az NB II 29. fordulójában ma 17 órától a Szolnoki MÁV együttesét fogadja; a találkozóról online közvetítést olvashatnak honlapunkon!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik