NB II: Priskin Tamás „csak” porcsérülést szenvedett

V. GY.V. GY.
Vágólapra másolva!
2021.09.22. 09:27
null
Priskin Tamásra négy-hat hét kihagyás vár (Fotó: Kisalföld/Csapó Balázs)
Sokan attól tartottak, vissza kell vonulnia Priskin Tamásnak, az ETO FC Győr csatárának, akire négy-hat hét kihagyás vár.

 


Nagy ijedtség után jött a megkönnyebbülés. A vizsgálatok ugyanis keresztszalag-szakadás helyett „csak” porcsérülést állapítottak meg Priskin Tamásnál, az NB II-ben szereplő ETO FC Győr 34 éves csatáránál. A 63-szoros válogatott futballista pénteken Budaörsön átesett a műtéten, s most azt várja, mikor kezdheti el a rehabilitációs edzéseket.

„Valóban megijedtem, de nemcsak én, hanem a csapattársaim és a családom is– mondta érdeklődésünkre a támadó. –A DVTK elleni meccs huszonkettedik percében ért a baleset, s akkor azt hittük, elszakadtak a szalagok a térdemben. A vizsgálatok azonban szerencsére mást mutattak, csupán a porc sérült meg, ám így sem úsztam meg a beavatkozást. Múlt pénteken dr. Majzik Ernő megtisztította a porcot és a környékét, így most türelmesen várom a leleteket, s annak függvényében kezdhetem el a rehabilitációs edzéseket. Egyébként ahhoz képest, hogy sokan már a pályafutásom befejezését vizionálták, ha minden jól megy, négy-hat hét kihagyás vár rám. Mindenkinek elmondom, egyáltalán nem emésztem magam a történtek miatt, nem segít a búslakodás. Előretekintek, készülök a visszatérésre, s eszembe sem jutott a visszavonulás. Noha nem tartozom a fiatal labdarúgók közé, számtalan példa mutatja, hogy hasonló sérülésen áteső, harminc fölött járó játékos még hasznos lehet.”    

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik