NB II: Pécsen folytathatja az Angliából hazatérő tehetség

Vágólapra másolva!
2011.01.29. 06:43
Címkék
Angliából szerződtethet magyar játékost a PMFC NB II-es labdarúgócsapata, Kiss László együttesével gyakorol a legutóbb Oldhamben szereplő Fodor Ferenc.

A pmfc.hu beszámolója szerint a pécsi klub vezetői szóban megállapodtak a 20 éves, védőként és védekező középpályásként egyaránt bevethető Fodorral, és a felek az apróbb egyeztetések után alá is írhatják a szerződést.

Fodor a PMFC-nél kezdett futballozni, majd tehetségére felfigyelt az MTK, és a fővárosi egylettől került Angliába az Oldham Athletichez.

A pécsi származású védőt nemrég felvették a Pécsi Tudományegyetem jogász szakára, részben ezért döntött a hazai folytatás mellett.

„Nagyon erős játékostársakkal és hatalmas tapasztalattal rendelkező edzőpárossal találkoztam Pécsen, úgy érzem, itt minden adva van ahhoz, hogy játékosként is továbbfejlődjek – mondta a pmfc.hu-nak Fodor Ferenc. – Mindkét belső védő ugyanolyan rutinos és jó játékos, akárcsak a védekező középpályások, így alaposan fel van adva a lecke, ha a csapatba akarok kerülni. Márpedig én játszani szeretnék, és biztos vagyok abban, ha az Angliában megszokott intenzitással, vagyis folyamatosan százhúsz százalékon pörögve teszem oda magam, ki fogom harcolni a helyemet a csapatban.”

Fodor pénteken már együtt edzett a PMFC-vel, amely ma 11 órakor a horvát harmadosztályú Otok együttesével játszik felkészülési mérkőzést.

A bama.hu úgy tudja, a csapatnál lévő öt próbajátékos, azaz Odrobéna Péter, Egejuru Godslove, Samuel Ato Ellis, Marko Scsepanovics és Sztevan Pavicsevics sorsa csak a jövő héten dől el, addig bizonyíthatnak Kiss Lászlónak.

Közben a két fiatal amerikai, Edward Boforquez és Miguel Santiago is bekapcsolódott a munkába a PMFC-nél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik