NB II: Nyugaton lenézik a keleti csapatokat - Oláh G.

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.25. 08:45
Oláh Gergő, a labdarúgó NB II-ben szereplő Balmazújváros játékosa szerint Magyarországon a jobb körülményekkel rendelkező nyugati csapatok lenézik a keletieket.

„Nagyon jó tavaszi szezonom volt, így kaptam ajánlatot nyugatról és keletről is. Meg akart tartani a Tatabánya, de hívott a Gyirmót, a Békéscsaba és a Nyíregyháza is. A barátnőm Debrecenben él, a szüleim Gyulán, ezért mindenképpen keleten képzeltem el a jövőmet. Úgy érzem, hogy nyugaton kicsit lenézik a keletieket, pedig mondtam nekik, hogy errefelé is vannak jó csapatok. A körülmények, a feltételek arra azért jobbak, így a labdarúgók is jobban kereshetnek ott” – nyilatkozta a pályafutása során a DVSC-Tevában is megforduló Oláh Gergő a balmazfoci.hu-nak.Oláh Gergő a balmazfoci.hu-nak.

A bajnokság 9. helyén álló balmazújvárosiak az NB II 7. fordulójában a Békéscsaba vendégeként lépnek pályára szombaton 16 órakor.

„Az egész csapatot megfogta a Dunaújváros elleni vereség, hiszen győzelemmel akartuk avatni ezt a nagyszerű pályát, és a gyönyörű stadiont. Ezt elcsesztük, így szombaton nyernünk kell, és úgy érzem, hogy nyerni is fogunk, mert mindenki nagyon akarja ezt. Előre kell tekintenünk, s a következő négy meccsből hármat meg kell nyernünk, s a negyediken sem szabad kikapnunk” – tette hozzá Oláh.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik