Az elmúlt hetekben balszerencsés szériát fogtak ki a Siófok kapusai, hiszen a Szombathelyi Haladás elleni, 1–1-re végződő mérkőzést követően derült ki, hogy eltörött Benke András keze – a kapus így is végigvédte a találkozót.

A másik kapus, Molnár Péter térde a Gyirmót FC Győr elleni bajnoki meccsen sérült meg egy védés során, rá két-három hét pihenő vár.

Mivel így jelenleg csak egy kapus, a nyáron szerződtetett Hutvágner Gergely szerepel a Siófok keretében, a Balaton-partiaknak sürgősen kapusra volt szükségük.

A klub vezetősége lépett, és villámgyorsan olyan kapust igazolt le, aki megbízható, és bármikor bevethető. Ő nem más, mint a 35 esztendős Tajti Norbert, akinek a szerződése júniusban lejárt, de most újra aláírt a klubhoz, így továbbra is a BFC Siófokban szerepel.

A Siófok az NB II 4. fordulójában vasárnap 19 órától az éllovas ETO FC Győrt fogadja.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BFC SIÓFOKNÁL
Érkezők: Bencze Márk (Vitesse, Hollandia), Horváth Péter (Paks, kölcsön után végleg), Hutvágner Gergely (Sampdoria – Olaszország, kölcsönbe), Izing Martin (Kisvárda – kölcsön után végleg), Jagodics Bence (Balmazújváros), Lencsés Bálint Kristóf (Puskás Akadémia U19), Tajti Norbert (szabadon igazolhatóként, legutóbb is Siófok), Tajthy Tamás (ETO FC Győr), Réti Patrik (Mol Fehérvár, kölcsön után végleg)
Távozók
: Fehér Zsolt (Tiszafüred), Gál Mátyás (Vasas), Medgyes Zoltán (Haladás – kölcsönből vissza), Tóth Martin (Haladás – kölcsönből vissza)