NB II: Nehéz időszak van mögöttem – fél év után állhatott újra a kapuba Kovácsik Ádám

Vágólapra másolva!
2023.01.31. 12:06
Döntetlennel zárult a labdarúgó NB II első tavaszi fordulójának hétfő esti záró mérkőzése Szegeden, ahol az ETO FC Győr már magáénak érezhette a három pontot, de a hazaiak a hajrában egyenlítettek (1–1). A találkozó után a győriek kapusával, Kovácsik Ádámmal beszélgetett az NSO Tv stábja, aki fél év után állhatott újra a kapuba.

Kovácsik Ádám bosszankodott amiatt, hogy a hajrában veszített el az ETO két pontot.

„Az első félidőben nagyon domináltunk, le lehetett volna zárni a meccset, vagy növelni az előnyt. A második játékrészre úgy jött ki a Szeged, hogy nyomást helyezett ránk, de sikerült abból kijönnünk egy tíz-tizenöt perc után, akkortájt volt egy nagy ziccerünk, amit sajnos kapura sem rúgtunk, az volt talán a meccslabda. Utána meg vissza kell nézni, hogy miből volt a szabálytalanság, mert talán ilyen kiszorított helyzetben nem kellett volna. Jött a pontrúgás, tudtunk, hogy Temesvári nagyon erős ezeknél a szituációknál, ráadásul abból a pozícióból kapura is lehetett volna húzni, úgyhogy több variációjuk volt, sajnos az egyiket megtalálták, és gyakorlatilag itt hagytunk két pontot.”

Videónkban mesél arról, hogy nem fázott-e az első félidőben, amikor kapura sem lőtt a Szeged. Természetesen kivesézzük, hogy fél év után léphetett újra pályára, szóba kerül, mennyire nehéz időszak van mögötte a sérülések miatt, azt is elmondja, mi lehet még benne a pályafutásában, illetve beszél arról is, hogyan érzi magát a győri fiatalok között.

PROSSER NB I-BE JUTNA A SZEGEDDEL

LABDARÚGÓ NB II
21. FORDULÓ

SZEGED-CSANÁD GA–ETO FC GYŐR 1–1 (0–1)
Szeged
, Szent Gellért Fórum, 500 néző. Vezette: Berke Balázs (Aradi József, Szalai Dániel)
SZEGED: Takács J. – Könczey (Beronja, 80.), Temesvári, Tóth B., Kővári – Simon Á. (Farkas A., 19.), Szakály D. – Papp Á. (Rédling, 80.), Gajdos, Kundrák (Prosser, 66.) – Bíró B. (Haruna, 66.). Vezetőedző: Alekszandar Sztevanovics
GYŐR: Kovácsik – Kovács K., Csinger, Fodor F., Keresztes (Csontos, 78.) – Toma, Vitális (Kiss B., 78.), Kiss K. – Szendrei Á. (Babati, 48.), Morinígo (Priskin, 78.), Lacza (Szujó, 88.). Vezetőedző: Tímár Krisztián
Gólszerző:
Temesvári (88.), ill. Lacza (24.)
Kiállítva: Csinger (87.)
MESTERMÉRLEG
Alekszandar Sztevanovics:
– Az első félidő nem tetszett, féltünk játszani, emiatt szomorú voltam, és ki kell elemezni a hibákat. A második félidőben feljavult a játékunk, gyors oldalváltásokkal, nagyobb tempóban játszottunk. Hozzáteszem, a meccs első negyvenöt percében a Győr agresszívebben futballozott, de gratulálok a saját játékosaimnak, mert nem adták fel, és egyenlítettünk.
Tímár Krisztián:
– Jó mérkőzésen vagyunk túl. Sikerült vezetnünk, de sajnálom, hogy a szünet előtt már három védőm kapott sárgát. A kiállítás befolyásolta a meccset, hiszen addig jól működött a rögzített szituációk levédekezése, ám a Szeged éppen egy ilyenből egyenlíthetett ki.Kézben tartottuk a meccset, ám meg kell tanulnunk nyerni. Fiatal a csapatom, örülünk az egy pontnak, de ha a szívemre teszem a kezem, akkor sajnálom az itt hagyott kettőt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik