NB II: nagy vérátömlesztés várható Mezőkövesden

Vágólapra másolva!
2012.07.06. 14:01
Legalább tíz játékosára nem számít a jövőben a labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő Mezőkövesd szakmai stábja. A vezetőedző, Véber György a távozók helyére egyelőre az élvonalbeli Újpesttől érkező két futballistát, a középpályás Bognár Istvánt és a jobb oldali védő Kiss Zoltánt szerződtette.

A másodosztályú Mezőkövesd szakmai stábja nem számít a továbbiakban Haburcsák Bertalanra, Kerényi Gáborra, Vámosi Csabára, Olasz Dénesre, Husanik Patrikra, Andrej Enescura, Szabó Ádámra és Kákonyi Dánielre, míg Kaszás Norbert és Nagy Péter sorsa kérdéses.

„Helyükre legalább nyolc játékos érkezik majd a klubhoz. A tárgyalásaink még zajlanak, egyelőre csak az biztos, hogy nálunk folytatja a pályafutását a középpályás Bognár István és a jobb oldali védő Kiss Zoltán is. Mindketten az Újpestben fociztak eddig és már mindketten aláírtak hozzánk, míg a további kiszemeltjeinket hétfőn teszteljük" – nyilatkozta Véber György vezetőedző a boon.hu oldalnak.

Az érkezők közül a 21 éves Bognár István többnyire az Újpest II-ben játszott, az első csapatban mindösszesen egy mérkőzésen lépett pályára az elmúlt idényben. A 25 éves védőnek, Kiss Zoltánnak nagyobb az élvonalbeli múltja, azonban az előző szezonban ő is csak kilenc alkalommal lépett pályára az NB I-ben.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik