NB II: nagy fogás Mislenyben, korábbi NB I-es támadó jött

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.14. 20:33
Miroszlav Grumics a labdarúgó NB II-ben szereplő Kozármisleny együttesében folytatja pályafutását, a klub a támadón kívül pedig megszerezte Mihailo Milutinovicsot és Horváth Dánielt is – számolt be róla a klub honlapja.

Miroszlav Grumics pályafutása során szerepelt a Kaposvárban, a PMFC-ben és a Diósgyőrben is, és összesen 119 NB I-es mérkőzésen 26 gólt szerzett. A 32 éves támadó az ősszel még a szintén NB II-es Kisvárdában szerepelt, de a szezon végén felbontották a szerződését, így szabadon igazolható játékosként került a Kozármislenyhez.

Az NB I-es Mezőkövesdből érkezett a mislenyiekhez Mihailo Milutinovics, aki a Crvena zvezda és a Partizan Beograd utánpótláscsapatai után a portugál Braga U19-es együttesében szerepelt. A 22 évesközéppályás – aki február 14-én, azaz kedden ünnepelte születésnapját – szintén „futballmagyarnak” minősül, magyar nagyszülőkkel rendelkezik. Milutinovics az őszi szezon végén szerződött Mezőkövesdre, a tavaszt kölcsönjátékosként Kozármislenyben tölti.

Horváth Dániel a Győri ETO-tól érkezett – szintén kölcsönbe – a baranyai együtteshez. A 20 éves játékos már bemutatkozhatott az NB I-ben is, az előző szezonban stabilan védte az NB III-as ETO kapuját.

Rajtuk kívül a mislenyi felnőtt csapat keretéhez tartozik tavasszal a 18 esztendős Marton Viktor.

Távozó is akad a Kozármislenynél: Szinanovics Szinan mellett Csábi Mihály (ő visszatért a Bp. Honvéd MFA-hoz), illetve Keglovics Bence is elhagyta a klubot (ő a Hatvanhoz került).

Marko Dinjarnak a klub felbontotta a szerződését, neki egyelőre nincs új csapata, míg Nagy Krisztián sem folytatja Kozármislenyben – sokáig úgy tűnt, hogy ő Győrbe igazol, de meghiúsult a szerződtetése.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KOZÁRMISLENYNÉL
Érkezők:
Miroszlav Grumics (szerb-magyar, Kisvárda, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők: Horváth Dániel (ETO FC Győr), Mihailo Milutinovics (szerb-magyar, Mezőkövesd)
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Marton Viktor
Kiszemeltek:
Távozók: Csábi Mihály (Bp. Honvéd-MFA), Marko Dinjar (horvát-magyar, szabadon igazolható), Keglovics Bence (FC Hatvan), Nagy Krisztián (szabadon igazolható), Szinanovics Szinan (Nyíregyháza)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: –

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik