NB II: Myke Bouard Ramos Nyíregyházára igazolt

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.07.05. 12:34
null
Myke Bouard Ramos Nyíregyházára szerződött (Fotó: Földi Imre)
A labdarúgó NB II legutóbbi kiírásának tizedik helyén végző Nyíregyháza Spartacus három játékos érkezését jelentette be honlapján, miközben két távozóról is hírt adott.

A szabolcsiak beszámolója szerint a Szombathelyi Haladástól érkezik a 17 éves támadó, Artner Dávid, míg a Puskás Akadémiától kölcsönbe szerezték meg a szintén 17 éves, jobb oldali védőt, Farkas Bendegúzt.

A klub mellettük egy rutinos támadót is igazolt, hiszen a korábban Putnokon, Salgótarjánban, Kisvárdán, az MTK-nál és Szombathelyen is játszó Myke Bouard Ramos Nyíregyházára szerződött.

A 29 éves brazil-magyar Ramos az MTK-nál 47 NB I-es mérkőzésen hét, a Haladásnál 21 bajnokin négy gólt szerzett.

„Egy kiváló támadóról van szó, de be kell vallani, sérült volt, ezért sokat kihagyott. A tervek szerint, amikor a csapat visszatér Szlovéniából, már bekapcsolódhat a munkába. Ez egy befektetés mindkét fél részéről, melyben van kockázat, de azt reméljük, hogy jó befektetés lesz” – idézi Kósa Árpád ügyvezetőt a klub honlapja.

A Nyíregyháza beszámolt arról is, hogy két játékos is távozik a csapattól: Andrei Banyoi végleg máshol folytatja, míg Hamed Yasin kölcsönbe kerülhet.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL
Érkezők: Adamcsek Máté (PMFC), Artner Dávid (Szombathelyi Haladás), Baki Ákos (MTK), Deutsch Bence (Siófok), Farkas Bendegúz (Puskás Akadémia – kölcsönbe), Kalocsai László (Sényő – kölcsönből vissza), Kovács Norbert, Motkó Benjamin (mindkettő Tállya – kölcsönből vissza), Oláh Benjámin (Nyíregyháza Spartacus II), Pantovics Nikola (szerb-magyar, Békéscsaba), Myke Bouard Ramos (MTK Budapest), Szerető Krisztofer (FTC, legutóbb Soroksár), Nikola Vasziljevics (szerb-magyar, Tiszaújváros – kölcsönből vissza)
Távozók: Banyoi Andrei (?), Csilus Ádám (?), Debreceni Zalán (Haladás – kölcsönből vissza, onnan Paks), Csörgő Raul (?) Kaka Amedome Godwords (ghánai, MTK – kölcsönből vissza), Nemes Milán (?), Zamostny Balázs (Tiszakécske). Hamed Yasin (?)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik