NB II: Mezőkövesdről érkezett gólerős játékos a Szparihoz

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2020.06.30. 14:47
Újabb játékossal kötött szerződést a Nyíregyháza Spartacus, a labdarúgó NB II-ben szereplő klub mindenben megállapodott Kalocsai Lászlóval, így a 19 éves futballista a szabolcsiaknál folytatja pályafutását – számolt be róla a piros-kékek honlapja.

A legutóbb a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Mezőkövesd II-ben futballozó 19 esztendős középpályás a Szolnok elleni felkészülési mérkőzésen már pályára lépett a Nyíregyházában. Kalocsai László meggyőzte teljesítményével a szakmai stábot, így a felkészülést a keret tagjaival kezdte el, most pedig megállapodott a klub vezetőségével. Kalocsai László meggyőzte teljesítményével a szakmai stábot, így a felkészülést a keret tagjaival kezdte el, most pedig megállapodott a klub vezetőségével.

Az elmúlt idényben a megyei bajnokságban 18 meccsen játszott, mindig kezdőként, és 10 gólt szerzett, korábban a kövesdiek U18-as együttesében 29 találkozón 23 gólig jutott.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL
Érkezők: Galambos Ádám (Csákvár), Jánvári Gábor (Siófok), Kalocsai László (Mezőkövesd-Zsóry II), Kulcsár Hunor (Tiszaújváros – kölcsönből vissza), Motkó Benjamin (Tállya – kölcsönből vissza), Papucsek Barna (szabadon igazolhatóként, legutóbb Balmazújváros)
Távozók: Forgács Dávid (?), Pejovics Danilo (szerb-magyar, ?), Szekszárdi Tamás (?)


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik