NB II: Mezőkövesdről érkezett az Ajka második téli igazolása

Vágólapra másolva!
2023.01.25. 16:16
null
Rabatin Richárd és Geri Gyula ügyvezető (Fotó: fcajka.hu)
Másfél plusz egy éves szerződést írt alá a labdarúgó NB II-ben szereplő FC Ajkával Rabatin Richárd, aki az NB I-es Mezőkövesdtől érkezett a klubhoz – számolt be róla a bakonyiak honlapja.

 

Az utánpótlás-válogatott játékos a III. Kerületben kezdte pályafutását 2006-ban, majd egy év után a Vasas-Pasaréthez igazolt, ahonnan 2010 nyarán került a Vasas Kubala Akadémiára.

Rabatin Richárd felnőttkarrierje 2018-ban, a III. Kerületi TVE-nél indult, ahol kiemelkedő volt számára a 2020–2021-es évad, amikor az NB III Nyugati csoportjában első helyen záró csapatban 36 meccsen 11 gólt szerzett. Az előző idényben az NB II-ben szereplő együttesnek is alapembere volt, összesen 33 bajnoki meccsen lépett pályára, és három gólig jutott. Nyáron az NB I-es Mezőkövesdhez igazolt, de az első csapatban egyáltalán nem lépett pályára, a megyei bajnokságban szereplő második együttesben játszott három alkalommal.

A 23 éves labdarúgó az U18-as magyar válogatottban három találkozón játszott, és tagja volt az U19-es nemzeti csapatunk keretének is a Transfermarkt adatai szerint.

Mint beszámoltunk róla, az Ajka első téli érkezője a ma délelőtt bejelentett Gyuris Aurél lett.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ FC AJKÁNÁL
Érkezők: Gyuris Aurél
(MTK Budapest), Rabatin Richárd (Mezőkövesd)
Távozók
: Kovács Nikolasz (Paks – kölcsönből vissza), Szabó Benjámin Marcell (Vasas II – kölcsönbe)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik