NB II: máris távozott a védő Szegedről, a Szparinál kötött ki

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2019.09.04. 07:47
null
Talabér Attila Vasas-mezben egy tavalyi bajnokin (Fotó: Dömötör Csaba)
Szerződést kötött a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus Talabér Attilával, aki az MTK-tól a Szeged-Csanád GA-hoz igazolt a nyáron, de csak bő másfél hónapot töltött a klubnál – számolt be róla a szabolcsiak honlapja.


Mindenben megállapodott a Nyíregyháza klubvezetősége Talabér Attilával, így a korábbi U-válogatott hátvéd a Szpariban folytatja pályafutását.

A 23 éves védő az MTK-ban mutatkozott be, majd Kisvárdán futballozott kölcsönben, visszatérése után aztán az MTK-val NB II-es bajnokságot nyert. Az előző idényben a Vasasban szerepelt kölcsönben, majd a nyáron a Szeged-Csanád GA labdarúgója lett. A szegedieknél csak egy bajnokin lépett pályára, és mivel nem jött be a számítása, szerződést bontott a klubbal.

A Nyíregyháza most egy plusz egy éves megállapodást kötött a belső és szélső védőként is bevethető labdarúgóval.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL
Érkezők: Csorvási Tamás (Hajdúböszörmény), Cenaj Drilon (albán, ACS Energeticianul – Románia), Alan Kovác (szlovák, ETO FC Győr), Papp Máté (Csákvár), Svedyuk Alexander (ukrán-magyar, Jászberény), Szekszárdi Tamás (Vác), Szinanovics Szinan (Békéscsaba), Talabér Attila (Szeged-Csanád GA), Tóth Barna (Monor)
Távozók: Bakos Szabolcs (Budaörs), Fadgyas Tamás (Újpest FC), Forró Gyula (Dorog), Nagy József (Rákosmente KSK), Rubus Tamás (Kisvárda), Rokszin Ádám (Szolnok)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik