NB II: marad a DVSC-ben a kapus, Habovda viszont távozott

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2020.07.20. 16:19
null
Tomás Kosicky marad Debrecenben (Fotó: Dömötör Csaba)
A labdarúgó NB II-re készülő Debreceni VSC a hivatalos honlapján bejelentette, Tomás Kosicky marad a klubnál, míg Jurij Habovda és Belényesi Csaba más csapatban folytatja pályafutását.

A dvsc.hu közleményében az áll, hétfőn eldőlt, hogy a 34 esztendős Tomás Kosicky a következő idényben is a Loki futballistája lesz. A cseh válogatott kapus 2018 februárjában igazolt Debrecenbe, a legutóbbi idényben húsz tétmérkőzésen védett a hajdúsági együttesben.

Az NB I-től búcsúzó gárda azt is bejelentette, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott két védővel: az ukrán (de magyar útlevéllel is rendelkező) Jurij Habovda – aki sorozatban harmadszor esett ki a magyar első osztályból – és Belényesi Csaba távozik. Utóbbi a szintén másodosztályú DEAC-hoz szerződött.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-NÉL
Érkezők:
Bévárdi Zsombor (Kaposvári Rákóczi – kölcsönből vissza), Pintér Ádám (Kaposvári Rákóczi – kölcsönből vissza)
Távozók: Barna Szabolcs (MTK Budapest), Adeniji Babatunde (nigériai, ?), Belényesi Csaba (DEAC), Florentin Bouoli (kameruni, ?), Haruna Garba (nigériai, ?), Jurij Habovda (ukrán, ?), Kovács Péter (Budaörs – kölcsön után végleg),Luka Milunovics (szerb, ?), Nikola Trujics (szerb, ?)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik