NB II: külföldről hazatérő kapust igazolt a Gyirmót

Vágólapra másolva!
2015.06.18. 19:15
A Gyirmót FC Győr két évre szóló szerződést kötött a Ciprusról hazatérő kapussal, Sebők Zsolttal – adta hírül az NB II-es labdarúgóklub hivatalos honlapja.

„Nagy örömmel költöztem haza, és remélem, hogy segíteni tudok a csapatnak a feljutásért vívott harcban – idézi a honlap a Ciprusról hazatérő, győri születésű és a Győri ETO-ban nevelkedő kapust. – Bízom benne, hogy a tulajdonosoknak olyan csapatot sikerül összehozni, amelyiknek sikerül feljutni az első osztályba. A tulajdonosokkal sikerült gyorsan megállapodnom, Gyirmóton hosszú távra tervezek, elsősorban az NB I-ben.”a Ciprusról hazatérő, győri születésű és a Győri ETO-ban nevelkedő kapust. – Bízom benne, hogy a tulajdonosoknak olyan csapatot sikerül összehozni, amelyiknek sikerül feljutni az első osztályba. A tulajdonosokkal sikerült gyorsan megállapodnom, Gyirmóton hosszú távra tervezek, elsősorban az NB I-ben.”

Kíváncsi az NB II-es csapatok nyári igazolásaira?
Kattintson ide – átigazolásfigyelő!

A hét évig a Videotonban is szereplő, a legutóbbi négy szezonban a ciprusi Páfosz kapuját védő, 36 esztendős játékosról Szentes Lázár szakmai igazgató a következőket mondta:

„Sebők Zsolt személyében rutinos, tapasztalt, külföldet is megjárt, valamint sok csatát megvívott kapust sikerült igazolnunk. Külön pozitívum, hogy személyében győri illetőségű és győri nevelésű kapus kerül hozzánk.”

Mint beszámoltunk róla, a gyirmótiak Simon Attila személyében egy másik hazatérő játékost is szerződtettek a napokban.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYIRMÓT FC GYŐRNÉL

Érkezők: Sebők Zsolt (Páfosz – Ciprus), Simon Attila (Wolfsberger AC – Ausztria)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Balogh Béla (PMFC), Djordje Kamber (Győri ETO), Koltai Tamás (Győri ETO), Völgyi Dániel (Győri ETO)
Távozók: Graszl Károly (Kisvárda)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Bobál Gergely (Bp. Honvéd, ?), Csemer Gyula (Bp. Honvéd, ?), Fejes János (Bp. Honvéd, ?), Kiss Máté (Győri ETO, ?), Paku Roland (Győri ETO, ?),
Távozhatnak: Cseri Tamás (érdeklődnek iránta: Kisvárda), Magasföldi József (érdeklődnek iránta: Kisvárda)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik