NB II: korosztályos válogatott védőt igazolt a Pécs

Vágólapra másolva!
2022.07.18. 19:22
null
Mayer János Pécsen folytatja (Fotó: <a href="http://pmfc.hu/2022/07/18/tehetseges-vedovel-kotottunk-szerzodest/" target="_blank">pmfc.hu</a>)
A Puskás Akadémia FC-ben nevelkedő 18 esztendős védővel, Mayer Jánossal erősítette meg keretét a labdarúgó NB II-ben szereplő Pécsi MFC – jelentette be honlapján a Baranya megyei klub.

A korosztályos válogatott labdarúgó pályafutását Győrben kezdte, ahol a Ménfőcsanakot és az ETO FC-t is erősítette, majd a Puskás Akadémiához igazolt, melynek színeiben már 16 évesen bemutatkozott a felnőtt harmadosztályban.

A védelem közepén és jobb oldalán bevethető Mayer János az U16-os, az U17-es, az U18-as és az U19-es válogatottat is erősítette, de a Pécsi MFC-nél is ígéretesen debütált, hiszen gólpasszt jegyzett az NK Belisce elleni felkészülési mérkőzésen.

„Örülök, hogy egy olyan nagy múltú klubhoz kerültem, mint a PMFC. Hosszas folyamat vezetett idáig, és nagyon boldog vagyok, hogy Pécsre igazolhattam" – mondta a klub honlapján a pécsiek nyolcadik nyári igazolása, Mayer János. – Remek öltözőbe kerültem, kedvesek és segítőkészek a csapattársak, ráadásul jól sikerült az első edzőmeccsem is. Szeretnék minél többet játszani és jól szerepelni a bajnokságban” – tette hozzá.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PÉCSI MFC-NÉL
Érkezők:
Bohata Ádám
(Nagykanizsa – kölcsönből vissza), Hadaró Valentin (Kecskemét – kölcsönbe), Harsányi István (Szentlőrinc), Keresztes Barna (Kozármisleny – kölcsönből vissza), Kovács Péter (Szolnok), Mayer János (Puskás Akadémia FC), Takács Zsombor (BVSC-Zugló),Terbe Botond (Vasas), Tóth-Gábor Kristóf (Haladás)
Távozók
:
Adamcsek Máté (Nyíregyháza), Bíró Bence (MTK – kölcsönből vissza, onnan Szeged-Csanád GA), Bukrán Erik (Békéscsaba), Hursán György (Haladás), Króner Martin (Soroksár), Geiger Norbert (Tiszakécskei LC), Sági Milán (Kecskemét), Zsemlye Balázs (Diósgyőri VTK – kölcsönből vissza), Vukman Donát (?)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik