NB II: Korhut Mihály a DVSC-nél folytatja – hivatalos

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2020.07.22. 10:39
null
Korhut Mihály visszatért a DVSC-hez (Fotó: Tumbász Hédi)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Debreceni VSC szerdán sajtótájékoztató keretében jelentette be, hogy a gárdánál folytatja a pályafutását Korhut Mihály és Sós Bence.

A 31 esztendős, 22-szeres magyar válogatott védő,Korhut Mihály legutóbb a görög Arisz Szalonikinél játszott, kedden azonban elköszönt a csapattól, amivel biztossá vált, hogy távozik.

Az elmúlt hetekben a sportsajtó egybehangzóan arról cikkezett, hogy a Debrecen Dzsudzsák Balázst és Korhutot is szerződtetné – előbbivel kapcsolatban Szabó Péter elnök elmondta, a válogatott csapatkapitánya nem lesz a DVSC játékosa.

Korhut 2009 augusztusa és 2016 augusztusa között 151 NB I-es mérkőzést játszott a Lokiban (7 gólt szerzett), 2011 tavaszán fél évig (10 bajnokin) kölcsönben a Kaposvári Rákócziban futballozott. A Lokival 3-szor volt bajnok és háromszor Magyar Kupa-győztes (valamint egy Szuperkupát és egy Ligakupát is nyert).

A másik szerzemény a 26 éves Sós Bence, aki az előző idényben a Puskás Akadémia játékosa volt, korábban megfordult többek között a Mol Fehérvárnál is – a középpályás is visszatérőnek számít, utánpótláskorúként a Debrecent erősítette.

A DVSC a hivatalos honlapján egy távozóról is hírt adott: a kapus Nagy Sándor elhagyja az alakulatot.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-NÉL
Érkezők:
Bévárdi Zsombor (Kaposvári Rákóczi – kölcsönből vissza), Pintér Ádám (Kaposvári Rákóczi – kölcsönből vissza), Poór Patrik (Paks, szabadon igazolhatóként), Tischler Patrik (Kisvárda), Zöldesi Illés (Kisvárda – kölcsönbe), Korhut Mihály (Arisz Szaloniki, görög – szabadon igazolhatóként), Sós Bence (Puskás Akadémia)
Távozók: Barna Szabolcs (MTK Budapest), Adeniji Babatunde (nigériai, ?), Belényesi Csaba (DEAC), Florentin Bouoli (kameruni, ?), Haruna Garba (nigériai, ?), Jurij Habovda (ukrán, ?), Kovács Péter (Budaörs – kölcsön után végleg),Luka Milunovics (szerb, ?), Nikola Trujics (szerb, ?), Nagy Sándor (?)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik