NB II: Kiprich és Messi nélkül az első edzés Barcikán

Vágólapra másolva!
2013.01.10. 15:19
Ma az NB II Keleti csoportjában szereplő Kazincbarcika is megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra, de az edzésről egészségügyi okok miatt távol maradt Kiprich József vezetőedző.

A szakember azonban jövő hétfőtől már a csapattal lesz, akkortól a gárda már a közeli Múcsonyban tartja edzéseit. A héten átmenetileg a középhátvéd Komlósi Ádám tartja a tréningeket. Az első edzés futással kezdődött.

A klub honlapja arról is beszámolt, hogy az első edzésen nem jelent meg a több csapat által csábított Fótyik Dominik, illetve Edouard Messi, de néhány napon belül ők is csatlakoznak a kerethez. A csapatnál kezdi viszont a felkészülést két egykori barcikai labdarúgó, Horváth Szabolcs és Turcsik Tamás. Hornyák Marcell hétfőn Diósgyőrben kezdte az alapozást, de ma már visszatért Kiprich József együtteséhez, a másik diósgyőri kölcsönjátékosra, Czégel Mátéra azonban nem tart igényt a továbbiakban a klub. A vezetőség több játékossal is tárgyalásban áll, ám konkrétumok csak a jövő héten várhatók, a héten már újabb játékos nem csatlakozik a kerethez.

A KAZINCBARCIKA FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA

Január 26-27. Mezőkövesdi torna (Résztvevők: Bükkábrány, Haladás, Mezőkövesd, Kecskemét II, Kisvárda, KBSC)
Január 31., 14.00: Eger–Kazincbarcika
Február 2., Kazincbarcika–Ózd (Múcsony)
Február 6., 13.00: Kazincbarcika–DVSC vegyes (Tiszaújváros)
Február 9., 13.00: Kazincbarcika–Kisvárda (Tiszaújváros)
Február 13., 10.00: Kazincbarcika–Hatvan (Múcsony)
Február 16., 13.00: Salgótarján–Kazincbarcika
Február 23., 13.00: Rimaszombat–Kazincbarcika

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik