NB II: jelentős visszaesés, Waltner távozott Siófokról

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2021.03.10. 11:40
null
Lejárt Waltner Róbert ideje Siófokon (Fotó: Dömötör Csaba)
Közös megegyezéssel szerződést bontott a labdarúgó NB II-ben szereplő BFC Siófok Waltner Róbert vezetőedzővel – számolt be róla a klub honlapja.


A Balaton-partiak további részleteket nem közöltek az edzőváltással kapcsolatban, így egyelőre azt sem tudni, hogy a vasárnapi, Kaposvár elleni megyei rangadón ki ülhet le a kispadra.

Waltner Róbert tavaly novemberben Gál István helyett érkezett a Balaton-partiakhoz. Eleinte fellendülés jellemezte a csapat teljesítményét, hiszen az együttes a tréner irányításával az őszi hét bajnokin 12 pontot szerzett, azonban később megtört valami. A Siófok a tavaszi hét bajnokijából hatot elveszített (az utóbbi öt meccsén kivétel nélkül kikapott), illetve kiesett a Magyar Kupából is a DVSC ellen. Waltner tehát tizennégy bajnoki meccsen dirigálta a sárga-kékeket, melyeken a csapat 15 pontot gyűjtött.

A Nemzeti Sport információja szerint a ZTE NB III-as csapatával a Kisvárda elleni MK-negyeddöntőre készülő Bozsik József az egyik jelölt a kispadra.

A BFC Siófok 28 forduló után 29 ponttal az NB II 16. helyén áll, előnye két pont a már kieső helyen álló Kazincbarcikával szemben.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik