Zágrábi légióskodás után Budafokon folytatja Gundel-Takács Bence (Fotó: budafokimte.hu)

Az MTK-ban nevelkedett, majd a Puskás Akadémia korosztályos gárdáiban szereplő, kereken 2 méter magas, 24 éves hálóőr 2018-ban négy meccs erejéig az Újpest színeiben már az NB I-ben is bemutatkozott. 2019–2020-ban a Mol Fehérvár II-ben az NB III-ban védett, majd a következő szezonban kölcsönben az NB II-es ETO FC Győr első számú kapusa volt. Ezután visszatért a Fehérvár második csapatához, majd onnan idén januárban kölcsönbe a horvát másodosztályú NK Jarun Zagrebhez került. Szerződése lejártával igazolta le a Budafok, és szombaton az Ajka elleni felkészülési találkozón egy félidőt már védett is új klubjában.

„Sok játékost ismerek a csapatból, örülök, hogy Budafokra kerültem. Nagyon pozitívak az első benyomásaim a klubbal kapcsolatban, s ez a jövőben is alighanem így lesz majd, főleg, ha még inkább megismerem a többieket, amire remek alkalom lesz a szlovéniai edzőtábor. Remélem, minél komolyabb célokért harcolhatok majd a csapattal és jó teljesítménnyel segítem az egyesületet – nyilatkozta Gundel-Takács Bence a BMTE honlapjának.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAFOKNÁL
Érkezők: Bíró Márk (Újpest II), Csonka András (FTC – kölcsön után végleg), Horváth András (Bp. Honvéd), Horváth Olivér (III. Kerületi TVE), Nándori Botond (PAFC – kölcsön után végleg), Németh Márió (Diósgyőri VTK), Oroszi István (FTC II – kölcsön után végleg), Tischler Patrik (DVSC), Gundel Takács Bence (szabadon igazolható, legutóbb NK Jarun Zagreb – Horvátország)
Távozók: Bese Balázs (MTK – kölcsönből vissza), Kotula Máté (Mezőkövesd – kölcsönből vissza)Kulcsár Kornél (Kozármisleny), László Dávid (Bp. Honvéd – kölcsönből vissza), Micsinai Miklós (Szeged), Papp Márton (DVTK), Szabó Levente (MOL Fehérvár FC – kölcsönből vissza, onnan Kecskemét, Szalai Dániel (?), Zuigeber Ákos (MTK – kölcsönből vissza)