NB II: hazatér Németországból az utánpótlás-válogatott védő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.16. 08:08
null
Hursán György másfél évre hazatér (Fotó: Twitter)
Hursán György, az 1860 München magyar légiósa visszatér nevelőegyütteséhez, az NB II-ben szereplő Békéscsabához, amely 2019 nyaráig veszi kölcsön a fiatal játékost – számolt be róla a német klub hivatalos oldala.

 

Hursán – aki 2015 elején a Puskás Akadémia U19-es csapatától került ki Németországba – nem indult el a német negyedosztály élén álló csapatával az edzőtáborba, mert egy NB I-es együtteshez szeretett volna szerződni. A középpályásként és védőként bevethető sokszoros utánpótlás-válogatott játékos a téli felkészülést a DVTK-val kezdte meg, ám a törökországi edzőtáborba már nem tartott a gárdával.

A 21 esztendős futballistát ezt követően az Újpesttel hozták szóba, ám a fővárosiak helyett egy másik lila-fehér együttes, az NB II dobogójának legalsó fokán telelő Békéscsaba lett a befutó – amely egyébként Hursán nevelőegyesülete.

Az 1860 München felnőttcsapatához nyáron felkerülő ballábas középpályás 13 meccset játszott az őszi szezonban, a német csapattal kötött szerződése 2020 nyaráig szól.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BÉKÉSCSABÁNÁL
Érkezők: Hursán György (1860 München – Németország, kölcsönbe), Lustyik Levente (MTK Budapest – kölcsönbe)
Távozók: Eszlátyi István (Mosonmagyaróvár – kölcsönbe)

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik