NB II: hátvéd és támadó érkezett a Budafokhoz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.31. 12:23
Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport korábbi értesülései, Gubacsi Zoltán és Kokenszky Norbert személyében hátvéddel és támadóval erősített a labdarúgó NB II-ben szereplő Budafok.

A 21 esztendős védő, Gubacsi Zoltán az őszi szezonban az NB III-as STC Salgótarjánban szerepelt, míg a 22 éves támadó, Kokenszky Norbert a Paks labdarúgójaként legutóbb a másodosztályú Sopronban futballozott kölcsönben.

Az NSO megtudta, hogy Gubacsi végleg a Budafoké lett, Kokenszky pedig a XXII. kerületieknél is kölcsönben szerepelhet – a nyárig.

Érdekesség, hogy Gubacsi és Kokenszky a 2015–2016-os idényben az akkor NB II-es Szigetszentmiklósi TK együttesében csapattársak voltak. Gubacsi Zoltán az őszi szezonban az NB III-as STC Salgótarjánban szerepelt, míg a 22 éves támadó, Kokenszky Norbert a Paks labdarúgójaként legutóbb a másodosztályú Sopronban futballozott kölcsönben.

Az NSO megtudta, hogy Gubacsi végleg a Budafoké lett, Kokenszky pedig a XXII. kerületieknél is kölcsönben szerepelhet – a nyárig.

Érdekesség, hogy Gubacsi és Kokenszky a 2015–2016-os idényben az akkor NB II-es Szigetszentmiklósi TK együttesében csapattársak voltak.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAFOKNÁL
Érkezők: Gubacsi Zoltán (STC Salgótarján), Forgács Péter (MTK Budapest kölcsönbe), Kokenszky Norbert (Paks kölcsönbe)
Távozók: Kerekes Krisztián (DVSC kölcsönből vissza), Nagy Tamás (szabadon igazolható), Dusan Vasziljevics (szabadon igazolható)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik