NB II: három volt NB I-es játékos Mezőkövesden

Vágólapra másolva!
2013.01.14. 12:30
Az NB II Keleti csoportjában szereplő Mezőkövesd ma három új játékossal kezdte meg a felkészülést a tavaszi szezonra.

Tíz napja a Nemzeti Sport Online adta hírül, hogy Farkas Balázs Kecskemétről Mezőkövesdre szerződhet, és a másodosztályú klub ma hivatalos honlapján erősítette meg a futballista érkezését. A középpályás többek között megfordult Újpesten, Fehérváron és a Vasasnál is. Az NB I-ben 335 mérkőzést játszott, 24 gólt szerzett.Tíz napja a Nemzeti Sport Online adta hírül, hogy Farkas Balázs Kecskemétről Mezőkövesdre szerződhet, és a másodosztályú klub ma hivatalos honlapján erősítette meg a futballista érkezését. A középpályás többek között megfordult Újpesten, Fehérváron és a Vasasnál is. Az NB I-ben 335 mérkőzést játszott, 24 gólt szerzett.

A másik érkező a legutóbb Sopronban futballozó Farkas János. A 29 éves csatár hosszú évek óta szerepel az NB II Nyugati-csoportjában, megfordult a Felcsút, a Budaörs, a Siófok és a Tatabánya csapatában, és korábban játszott az élvonalban is.

A harmadik új fiú Véber György csapatánál az 1985-ös születésű George Menougong, aki a Kazincbarcika csapatától érkezett a támadó sort erősíteni. A játékos kazincbarcikai kitérőjét megelőzően hosszú Diósgyőrben szerepelt, 42 meccsen négy gólt szerzett az első osztályban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik