NB II: három játékos érkezett a Soroksárhoz a Ferencvárostól

V. Á.V. Á.
Vágólapra másolva!
2021.07.31. 09:20
null
Hajdú Roland Soroksáron bizonyíthat (Fotó: <a href="https://www.fradi.hu/labdarugas/elso-csapat/hirek/harom-fiatalt-is-kolcsonadtunk-a-soroksarnak" target="_blank">fradi.hu</a>)
A Ferencváros a 2021–2022-es évadra kölcsönadta Hajdú Rolandot, Nagy Olivért és Orosz Marcellt a labdarúgó NB II-ben szereplő Soroksárnak – írja a fradi.hu és a Soroksár honlapja.

Három fiatal ferencvárosi játékos is a klub fiókcsapatában, az NB II-es Soroksárban tölti a vasárnap kezdődő évadot. Nagy Olivér és Orosz Marcell a védelmet, míg Hajdú Roland a középpályát erősítheti a klubnál. Mindhárom labdarúgó az FTC NB III-ban szereplő második együttesében töltötte az előző idényt.

„Elsősorban azt a szisztematikus munkát kell kiemelni, amely több éve bizonyítja, hogy ez egy jó koncepció. Aki kemény munkát végez a Fradi utánpótlásában, az eljuthat egy olyan szintre, hogy a Soroksár segítségével meglépje a felnőtt futballba való ugrást. Így volt ez korábban Silye Eriknél, Haris Attilánál, Kundrák Norbertnél vagy éppen legutóbb Derekas Zoltánnál, akik mind-mind az NB I-be tudtak igazolni. Persze mindenkinek az a célja, hogy legyenek olyan játékosok is, akik a Ferencvárosba tudnak továbblépni. Ezt szeretnénk folytatni a jövőben, ezért most Hajdú Roland, Nagy Olivér és Orosz Marcell kapja meg a lehetőséget nálunk, de az is elképzelhető, hogy lesznek még követőik” nyilatkozta a klub honlapján Dragóner Attila, a Soroksár ügyvezető igazgatója.


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A SOROKSÁRNÁL*
Érkezők: Orosz Marcell (FTC – kölcsönbe), Hajdú Roland (FTC – kölcsönbe), Nagy Olivér (FTC – kölcsönbe), Kovac Alan (Kazincbarcika), Ladányi Gergő (Soroksár U19, profi szerződést kapott), Lőrinczy Attila (Budafok), Ternován Patrik (Tiszakécske)
Távozók: Derekas Zoltán (Mezőkövesd), Erdélyi László (BVSC), Gárdos András (befejezte pályafutását), Orosz Márk (Ajka), Ramadan Ammar (szíriai, FTC – kölcsönből vissza)

LABDARÚGÓ NB II
1. FORDULÓ
Augusztus 1.
17.30:
III. Kerületi TVE–Budafoki MTE
17.30: Nyíregyháza Spartacus FC–Dorogi FC
17.30: Aqvital FC Csákvár–Diósgyőri VTK
19.00: WKW ETO FC Győr–Tiszakécskei LC
19.00: Pécsi MFC–Szombathelyi Haladás
19.00: Szolnoki MÁV FC–Szentlőrinc
19.00: Kecskeméti TE–Budaörs
19.00: BFC Siófok–Soroksár FC
19.00: Vasas FC–FC Ajka
19.00: Békéscsaba 1912 Előre–Szeged-Csanád Grosics Akadémia

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik