NB II: hárman távoztak Barcikáról, ketten kölcsönbe mentek

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2020.01.23. 09:45
A labdarúgó NB II-ben szereplő Kazincbarcika közös megegyezéssel szerződést bontott Virág Ákossal, míg Ádám Ferenc és Lakatos Miklós a borsodiaktól az NB III-as Putnokhoz került kölcsönbe – számolt be róla a kbsc.hu.

Virág Ákos 2019 januárjában Ceglédről igazolt a Kazincbarcikához. A 20 éves játékos tavaly tavasszal sérülés miatt keveset játszott, de 2019 őszén 13 bajnokin már pályára lépett és egy gólt is szerzett. Virág Ákos 2019 januárjában Ceglédről igazolt a Kazincbarcikához. A 20 éves játékos tavaly tavasszal sérülés miatt keveset játszott, de 2019 őszén 13 bajnokin már pályára lépett és egy gólt is szerzett.

A 22 esztendős Ádám Ferenc és a 20 éves Lakatos Miklós Kazincbarcikán kezdte el a felkészülést a tavaszi szezonra, azonban a több játéklehetőség reményében tavasszal mindketten az NB III Keleti csoportjában szereplő Putnok FC-ben bizonyíthatnak.


TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KAZINCBARCIKÁNÁL
Érkezők: Gábor Lukács (szabadon igazolható, legutóbb Ózd), Hegedűs Márk (szabadon igazolható, legutóbb Bp, Honvéd), Alan Kovác (szlovák, Nyíregyháza), Németh Tamás (FC STK 1914 Samorin – Szlovákia)
Távozók: Ádám Ferenc (Putnok – kölcsönbe), Lakatos Miklós (Putnok – kölcsönbe), Lukács Raymond (Békéscsaba), Virág Ákos (?)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik