NB II: hárman távoznak a Balmaztól, az edző marad

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.02. 14:23
A labdarúgó NB II-ben szereplő Balmazújvárostól három játékos, név szerint Máté János, Varga Kevin és Istenes Erik távozik a téli átigazolási időszakban.

A Balmazújváros elnöke, Tiba István a klub hivatalos oldalának beszélt a téli tervekről.

Máté János visszatér Gyirmótra, Varga Kevin a DVSC-hez, míg Istenes Eriket egy NB III-as együtteshez kívánjuk kölcsönbe adni. Érkezőkről nem tudok beszámolni. Egy nagyon kiegyensúlyozott, stabil keretünk van, amely a sűrített, vasárnap-szerda-vasárnap bajnoki programban is kellő mozgásteret biztosított a szakmai stáb számára. Persze, ha esetleg találunk egy olyan labdarúgót, aki emberileg, mentalitásban is beleillik a csapatunkba, s szakmailag is tud pluszt jelenteni, ráadásul meg is fizethető számunkra, akkor lehet szó a leigazolásáról” – mondta Tiba a balmazfoci.hu-nak, hozzátéve, hogy ha minden jól megy, februárban tíznapos edzőtáborba utaznak Törökországba.

Az NB II-es csapat vezetőedzőjének, Feczkó Tamásnak a neve felvetődött az élvonalbeli Mezőkövesdnél, amelynél végül Tomiszlav Szivics lett Pintér Attila utódja.

„Ez csak kacsa volt, de számítottam rá, hogy be fogják dobni. A csapathoz hasonlóan a szakmai stábunk is kiemelkedően teljesít. A kapusedzőtől, a gyúrótól kezdve a vezetőedzőig egy tökéletes egységet alkotnak. Feczkó Tamás nem titkolt célja, hogy magasabb osztályban is kipróbálhassa magát, s ezt reményeink szerint nálunk is elérheti. Ezért minden tőlük telhetőt meg is tesznek a segítőivel, és a játékoskeretünkkel együtt. Elmondhatom, hogy a korrektség jellemző a kapcsolatunkra.”

-

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik