NB II: harcos középpályás érkezett az ETO FC Győrhöz

Vágólapra másolva!
2021.06.19. 10:42
Újabb középpályással erősített az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. A legutóbb Kazincbarcikán játszó, 25 esztendős Toma György kettő plusz egy évre kötelezte el magát Győrbe – számolt be róla a klub honlapja.



Toma György harcos játékot mutatott korábban Kazincbarcikán (Fotó: Vajda János/ Észak-Magyarország)
Toma György harcos játékot mutatott korábban Kazincbarcikán (Fotó: Vajda János/ Észak-Magyarország)


A kárpátaljai Toma György az Ukrajna területén található Huszton született 1996. április 27-én. A magyar felmenőkkel rendelkező középpályás 18 éves korában bemutatkozott az ukrán élvonalban is. Ezután került Magyarországra, ahol először a Kisvárda játékosa lett, onnan Cigándra került, legutóbb Kazincbarcikán játszott. Az előző idényben alapembernek számított a borsodiak középpályáján. A harcosságáról és keménységéről is ismert Tomának az ETO-nál az elsődleges feladata a középpálya stabilizálása lesz.

Leginkább „munkás” játékosként jellemezném magam – mondta a klubhonlapon Toma György.Próbálom kivenni a részem az előre játékból és a védekezésből is. Nagyon boldog vagyok, hogy egy olyan patinás klubnál szerepelhetek, mint az ETO. Természetesen szeretnék minél több időt a pályán tölteni, meghatározó játékossá válni, és nagy célokért küzdeni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik