NB II: Ez NB I-es találkozó volt fizikai, taktikai, technikai szempontból is – Kuttor

Vágólapra másolva!
2022.02.01. 09:26
A labdarúgó NB II 21. fordulójának záró mérkőzésén a második helyen álló Vasas az egy ponttal előtte álló, éllovas Diósgyőri VTK ellen gól nélküli döntetlent ért el hazai pályán. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

A Vasas vezetőedzője, Kuttor Attila elismerte: nehezen indult csapatának a mérkőzés.

„Az első húsz percben nem találtuk a ritmust. Azt gondolom, hogy egy NB I-es csapattal találkoztunk. Úgyhogy az eleje nyögvenyelősre sikerült, viszont utána fokozatosan átvettük az irányítást, már az első félidőben, a másodikban pedig az ellenfelünk fölé nőttünk, és megvoltak a lehetőségeink arra, hogy megnyerjük a mérkőzést, de sajnos nem sikerült betalálnunk.”

Videónkban beszél még a fiatalok helyzetéről, illetve arról is, hogy szerint miért volt ez NB I-es színvonalú találkozó.

A DVTK trénere, Kondás Elemér küzdelmes rangadót látott.

„Nyilván mindkét csapat szeretett volna nyerni. Megvoltak a lehetőségeink arra, hogy góllal vonulhassunk a szünetre, ahogy a Vasasnak is. Nekünk a dupla kapufa volt, kavarodások a szögletek után, aztán Silyének is volt kapufája, s a végén a mi kapunk előtt is akadtak kavarodások. Szerintem döntetlenszagú mérkőzés volt, tehát az eredmény többé-kevésbé tükrözi a látottakat. Nyilván jobban örültem volna, ha egy találatot be tudunk vinni, és győztesen hagyhatjuk el ezt a gyönyörű stadiont, de így sem lehetünk boldogtalanok.”

Az NSO Tv videójában beszél arról is, milyen állapotban van a találkozón diósgyőri színekben debütáló korábbi NB I-es gólkirály, Eppel Márton.

MÁRKVÁRT ÉS FECZESIN A MÉRKŐZÉSRŐL

NB II, 21. FORDULÓ
VASAS–DIÓSGYŐRI VTK 0–0
Illovszky Rudolf Stadion, 2259
néző. Vezette: Bognár Tamás (Buzás Balázs, Belicza Bence Péter)
VASAS: Jova – Szivacski, Litauszki, Iyinbor, Silye E. – Berecz Zs., Pátkai M. (Szilágyi Sz., 73.) – Hinora, Márkvárt (Hidi M. S., 73.), Radó (Ihrig-Farkas, 73.) – Feczesin.Vezetőedző: Kuttor Attila
DIÓSGYŐR: Póser – Eperjesi, Hegedűs J., Szatmári Cs. – Lucas – Németh M. (Eppel, 65.), Oláh B., Zsolnai R. (Bertus, 90.), Bárdos (Bokros Sz., 78.) – Jurek (Kispál T., 89.), Könyves.Vezetőedző: Kondás Elemér

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik