NB II: eszmecsere Materazzival, Benczésék elitképzésen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.30. 17:50
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Puskás Akadémia FC vezetőedzője, Benczés Miklós és az Akadémia operatív igazgatója, Tajti József a Pro-licences edzők szakmai továbbképzésén vesz részt a napokban Nyonban.

A másodosztályú Puskás Akadémia FC vezetőedzője, Benczés Miklós és az Akadémia operatív igazgatója, Tajti József is tagja annak a magyar delegációnak, amely néhány napot szakmai továbbképzésen tölt a svájci Nyonban – adta hírül a pfla.hu.Puskás Akadémia FC vezetőedzője, Benczés Miklós és az Akadémia operatív igazgatója, Tajti József is tagja annak a magyar delegációnak, amely néhány napot szakmai továbbképzésen tölt a svájci Nyonban – adta hírül a pfla.hu.

A magyar csoport vezetője Szalai László, a stáb tagja többek között a válogatott edzője, Csábi József is. A magyar szakemberek az olasz, spanyol és francia kollégákkal dolgoznak egy „munkacsoportban”, három világbajnok játékossal, Marco Materazzival, Filippo Inzaghival és Gianluca Zambrottával is eszmét cserélhetnek. A hallgatóság tagjai között foglal helyet az olasz élvonalbeli Inter edzője, Andrea Stramaccioni is. A továbbképzés csütörtökön ér véget.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik