A szeptember eleji műtétet nagyon nehéz és fájdalmas hetek követték – ecsetelte a kbsc.hu-n a 25 éves Krausz Raul. Sok héten át napi háromszor több órát is edzettem, majd kiderült, hogy az első operáció nem sikerült túl jól. Így a 2021-es év januárban egy újabb műtéttel indult Debrecenben. Azóta folyamatosan edzek és rengeteget dolgozunk a rehabilitációmon. Az orvosok szerint a második beavatkozás sem volt tökéletes, így a rehabilitációm sokkal hosszabbra nyúlik és fájdalmasabb is, mint amilyen egy ilyen sérülésnél általában szokott lenni. Most az a terv, hogy a következő idényt megelőző felkészülésre százszázalékos állapotban legyek.”

A műtét óta folyamatosan zajlik a rehabilitációm és nagy türelemmel várom, hogy teljesen visszatérjek a csapat mindennapjaiba – mondta a 31 esztendős Heil Valter. Már nagyon hiányzik minden; a csapat, az edzések és természetesen a legjobban a meccsek. Úgy gondolom, hogy a nehezén én is túl vagyok, most már csak a megfelelő edzéseket kell folyamatosan elvégezni, és csupán idő kérdése, mikor térhetek vissza a pályára.”

Igencsak szüksége lenne a Kazincbarcikának a két futballista játékára, hiszen az együttes jelenleg 32 ponttal mindössze a kiesést jelentő 18. helyen áll. A borsodiak az NB II 33. fordulójában a Budaörsi SC vendégeként lépnek pályára.