NB II: eldőlt a 20 éves gaboni támadó sorsa, a Diósgyőr játékosa lett

Vágólapra másolva!
2023.01.26. 17:37
null
Obounet aláírta a szerződését (Fotó: dvtk.eu)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Diósgyőri VTK a hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette a 20 éves gaboni Jérémie Obounet-t, aki január eleje óta edzett a klubbal.

„Örülök, hogy a DVTK játékosa lettem – jelentette ki Jérémie Obounet.Rengeteg tervvel érkeztem, melyek közül az első, hogy minél több játéklehetőséget harcoljak ki magamnak. A felkészülési mérkőzések után bajnokikon is szeretném megmutatni a tudásom az edzői stábnak és a szurkolóknak. Az elmúlt hetekben rengeteget dolgoztunk a csapattal, készen állok a bemutatkozásra. Mindent megteszek, hogy a bajnokság végén a klub elérje a célját, és a DVTK a következő bajnokságot már az élvonalban kezdje.”

Obounet az előző év elején igazolt Fehéroroszországba, csapatában a középpályán, illetve a támadósorban kapott szerepet. Legutóbb az FK Szluckban játszott, melynek színeiben két gólt szerzett. Diósgyőrbe egy teljes évnyi európai tapasztalattal a háta mögött érkezett. A 180 centiméter magas játékos a 70-es mezszámot kapta.

Az NB II-ben a szabályok lehetőséget adnak az U21-es korosztályba tartozó (2002-ben vagy utána született) külföldi futballisták szerepeltetésére, így csak a szakmai stáb döntésén múlik Obounet játéka – teszi hozzá a klub.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DVTK-NÁL
Érkezők:Lőrinczy Attila (Soroksár), Medgyes Sinan (MTK), Jérémie Obounet (gaboni, FK Szluck – Fehéroroszország), Senkó Zsombor (Juventus – Olaszország)
Távozók:Hegedűs János (Vasas), Korbély Kristóf (Mosonmagyaróvár), Póser Dániel (Békéscsaba), Szőke Adrián (TSC Topolya, szerb – kölcsönbe), Vajda Botond (Tiszakécske – kölcsönbe)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik