NB II: edzőváltás Nyíregyházán, Huszák Géza veszi át Feczkó helyét

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2022.08.15. 17:28
null
Már nem Feczkó Tamás a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője (Fotó: Török Attila)
Három vereség után távozik Feczkó Tamás a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacustól, Huszák Géza veszi át a vezetőedzői posztot, adta hírül a klub hivatalos holnapja.

Az első három fordulóban nem szerzett pontot a Nyíregyháza Spartacus, ezt követően döntött úgy a klub vezetősége, hogy Feczkó Tamás helyett a nyártól szakmai vezetőként dolgozó Huszák Géza irányítja a Nyíregyházát a szerdai, Soroksár elleni bajnokin. Huszák korábban már ült a kispadon, egy évvel ezelőtt a Vasas legyőzésekor ő irányította a csapatot, azt megelőzően Gálhidi György segítőjeként is dolgozott.

„Nagyon váratlanul ért a felkérés, mivel más szerepkörben dolgoztam, de ha a klub vezetése úgy érzi, hogy segíthetek a csapatnak, akkor kötelességemnek érzem elvállalni a munkát… Tudom, hogy több van a játékosokban, beszéltem a stábtagokkal, megpróbáljuk kihozni belőlük a maximumot. A legfontosabb feladat, hogy a támadóink megtalálják a góllövő cipőjüket" – nyilatkozta Huszák Géza a Nyíregyháza Spartacus honlapjának.

Feczkó Tamás 2021 őszén ült le a Nyíregyháza kispadjára, korábban a Diósgyőrt, az MTK-t és a Balmazújvárost is irányította.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik