NB II: Dzsudzsák csapatkapitányságát felfújta a média – Kondás Elemér

Vágólapra másolva!
2021.02.16. 07:07
Hazai pályán 2–0-s vereséget szenvedett a listavezető Debreceni VSC a Gyirmóttól a labdarúgó NB II 24. fordulójában. A Nemzeti Sport információ szerint elképzelhető, hogy Kondás Elemér utoljára ült a debreceni kispadon, a mérkőzést követő sajtótájékoztatón a jövővel kapcsolatban azonban még nem erről beszélt. Csertői Aurél szerint csapata majdnem a maximumot nyújtotta a DVSC ellen. 

„Az döntött a mai találkozón, hogy az ellenfelünk jobban használta ki a helyzeteit. A kapusunknak nem nagyon kellett védenie, aztán hirtelen kaptunk két gólt. Mindeközben nekünk volt olyan ziccerünk, hogy öt méterről nem sikerült eltalálni a kaput. Ha az ilyen helyzeteket kihagyjuk, pontot sem tudunk szerezni, nemhogy nyerünk” – értékelt Kondás Elemér, akivel kapcsolatban a mérkőzés után jelent meg oldalunkon a hír, miszerint elképzelhető, hogy a klubnál megköszönik a munkáját. A jövővel kapcsolatban azonban a sajtótájékoztatón még másról beszélt.

„Ha ennyi helyzetet kialakítunk, és nem tudunk gólt lőni, akkor a következő meccseken még több helyzetet kell kialakítanunk. Ha ez a teljesítmény kevés, akkor még többet kell hozzátenni, hogy megnyerjük a találkozókat.”

Szóba került az is, hogy a héten Bódi ÁdámtólDzsudzsák Balázshoz került a csapatkapitányi karszalag.A vezetőedző szerint ezt a média felfújta.

„Semmi különös nem történt, az csak egy dolog, hogy most ő viseli a csapatkapitányi karszalagot. Ádám úgy döntött, szeretne jobban a futballra koncentrálni, Balázs pedig eddig is tevékenyen kivette a részét a csapat életéből. De ugyanez igaz Vargára, Ferenczire és a többiekre is. Úgy érzem, ez kintről jövő feszültségkeltés volt, s nagyon sokan felkapták.”

A Gyirmót a győzelmével a 3. helyre jött fel a tabellán, Csertői Aurél szerint azonban különösebben nem foglalkoznak a feljutással, mert a cél az erős középmezőny volt.

„Brusztos, kemény mérkőzést játszottunk, helyenként nagyon nagy nyomás alatt volt a kapunk. Ugyanekkor szép támadásokat vezettünk, és mi rúgtuk a gólokat. Kellettek hozzá a kapusunk bravúrjai is, hogy megnyerjük ezt a meccset. Debrecenben a maximumot kell nyújtani a győzelemhez, ez ma majdnem megvolt” – értékelt a meccs után.

LABDARÚGÓ NB II
24. FORDULÓ
DEBRECENI VSC–GYIRMÓT FC GYŐR 0–2(0–1)
Debrecen,
Nagyerdei Stadion,zárt kapuk mögött. Vezette:Szigetvári Márk (Aradi József, Szilágyi Norbert)
DVSC:Gróf– Poór, Pávkovics, Szatmári, Ferenczi J. (Pintér Á., 77.) – Dzsudzsák, Haris, Baráth P. (Bévárdi, 77.), Bódi – Szécsi M., Sós B. (Tischler, 59.).Vezetőedző: Kondás Elemér
Gyirmót:Rusák – Major, Hudák, Széles, Kirják – Vass Á., Hajdú Á. (Radics, 91.) – Simon A. (Szegi, 78.), Nagy P., Vogyicska – Lencse (Mayer Á., 91.).Vezetőedző: Csertői Aurél

Gólszerző:Lencse (39.), Simon A. (47.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik