NB II: Cseke és Kotula érkezett, hárman távoztak Diósgyőrből

P. Gy.P. Gy.
Vágólapra másolva!
2022.08.31. 21:58
null
Cseke Benjámin kölcsönbe érkezett (Fotó: dvtk.eu)
Nagy volt a mozgás az átigazolási időszak utolsó napján a labdarúgó NB II-ben kilencedik helyen álló Diósgyőrnél. A klub szerdán a honlapján jelentette be, hogy szerződtette Cseke Benjámint és Kotula Mátét Mezőkövesdről, ezzel párhuzamosan hárman távoztak is a miskolci klubtól.

A DVTK tájékoztatása szerint a 28 éves középpályás, Cseke Benjámin egy évre kölcsönbe érkezik a piros-fehérekhez. A középpályás eddig 129 NB I-es és 60 NB II-es mérkőzésen lépett pályára, az élvonalban 2014-ben mutatkozott be az MTK-ban, majd később volt az Újpest, a Paks és legutóbb a Mezőkövesd játékosa. A jelenlegi bajnokságban négyszer lépett pályára az első osztályban. Elmondása szerint nem sokat gondolkozott a DVTK ajánlatán.

Nem sokkal később érkezett a hír, hogy a miskolci klub ugyancsak kölcsönbe egy évre megszerezte a 20 esztendős, 80 NB II-es mérkőzésen szereplő balhátvédet, Kotula Mátét is, ugyancsak Kövesdről.

A DVTK szerződést hosszabbított az első csapat keretéhez idén nyáron felkerült saját nevelésű Benkő Péterrel, aki a következő idényben Kazincbarcikán játszik kölcsönben.

Közben azt is bejelentette, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott két saját nevelésű játékosával, a védő Eperjesi Gáborral és a középpályás Oláh Bálinttal, továbbá Szeles Tamással. A BMTE honlapja szerint Oláh visszatér korábbi klubjához Budafokra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik